Кастрол Edge?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст

Кастрол Edge?

Мнение от OPASNO LUD » 21 Окт 2006, 15:49

Кастрол са извадили нова серия масал Еdge специално проектирани за БМВ.Според спецификациите на маслата,те са специално проектирани за Бмв лонглайф 04,а 10в60 конфигурацията е специално за М-ки.Маслото е уникално прехвалено в страниците на Кастрол,но въпроса е,че в България трудно се намира.Та въпроса ми е откъде може да се купи на сигурно освен Камор и Дару и на каква цена.При примерно еднакви цени,кое масло би било по-подходящо Кастрола или Мотул 300в/8100+естер за е46 320ци с очаквана работа предимно във високите обороти.Същия въпрос имам и относно смазочните течности извън двигател-скорости евентуално шпер,спирачна течност.Имам и въпрос относно спирачната система -доколко е оправдана смяната на стандартната с примерно с Ротора и били могла подобна интервенция да предизвика проблеми с електроника.И последен въпрос-кой от 4те варианта бихте избрали:1 оставяне на стандартното М-окачване,2 подмяната му с чисто ново койловър с всички регулировки от Кв,Ейбах или Вайтек,3.Ебейско Кони или Билстайн или 4.Шнитцер не койловер

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 07 Юни 2007, 16:39

:?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RONI » 10 Юни 2007, 16:16

Препоръчвам ти окачването от втория тип :!:

Назад към Сервизно обслужване на БМВ