Сервиз ВИК АУТО (МАРГЕЛ) на Ботевградско шосе

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Сервиз ВИК АУТО (МАРГЕЛ) на Ботевградско шосе

Мнение от ivan1979g » 08 Мар 2007, 21:03

Колеги, налага се ремонт на предното ока4ване и смяна на съединител на Е38 тдс. Вари 2000 ми дадоха цени на оригинални 4асти, но гаранцията важи само ако се монтират в техния сервиз ВИК АУТО, в комплекс Маргел на Ботевградско шосе. С търса4ката открих малко мнения за Маргел, та бихте ли споделили впе4атления от ВИК АУТО, шефа на сервиза се казва Иво (ако има някакво зна4ение).
Като цяло струва ли си комбинацията 4асти от ВАРИ 2000 и монтаж във ВИК АУТО (Маргел).
Мерси предварително

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kluves » 08 Мар 2007, 21:41

Е това не го бях чувал: гаранция на съединител. :shock:
И колко е гаранцията? Една година? И ако въртя такси и направя 300 000 км?

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 09 Мар 2007, 0:05

[quote="kluves"]...[/quote]
Колега, много седмици таксита ли има или питаш по принцип? Kато говорих във Вари за 4астите, не питах конкретно за кой 4асти, колко е гаранцията, така 4е не знам отговора на въпроса ти.
Но мерси за помощта.
Някой друг ако може да сподели впе4етления от сервиза, ще му бъда благодарен.

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 09 Мар 2007, 13:10

Понеже единия ми ксенон замина, та купих крушка от Вари и ме пратиха там да я сложат, останах МНОГО доволен. Приемчика яко ги пържи момчетата да си вършат работата както трябва. Не мога да кажа за сериозни ремонти, но от това което видях останах доволен.

Назад към Сервизно обслужване на БМВ