Възстановяване на блъснато М2
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Djaniko0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325i N52
- Мечтае да кара: Самолет
Възстановяване на блъснато М2
Здравейте! От известно време ми се върти в главата да си внеса М2 2019г с лек удар отпред и да си го възстановя, но ме притеснява факта относно частите. Някой имал ли е опит с това но с М автомобили. Ясно, че за ф серията примерно има части - втора употреба и афтърмаркет, но за М мисля че е трудно в България?
"Бавно" е субективно понятие, което само ти си знаеш какво означава 

- Harry Poter
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M3 E46
Re: Възстановяване на блъснато М2
Здравей .
Изтегли си приложението Kleinanzeigen и разгледай .
За М4 F82 съм виждал много предници за продаване - приблизително 18 000 - 20 000 лв .
Изтегли си приложението Kleinanzeigen и разгледай .
За М4 F82 съм виждал много предници за продаване - приблизително 18 000 - 20 000 лв .
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Той говори за леко ударена бе Ванка.
Имам телефони на един край Търново, вкарва само части втора ръка за БМВ-та, има всичко, включително за М. Понеже съм правил ударена такава, задължително преди да я вземеш ако може да я види тенекиджията, който ще ти я прави. Понеже на 99%-та няма да може да е на живо, тоест колата няма да е тук както казваш за внасяне, поне да види снимките. Не е гаранция, но поне може да види нещо, което ти може да не видиш, особено ако нямаш опит с ударени.
И да знаеш, винаги е котка в чувал това. Колкото по-малко опит имаш, толкова повече са възможните на брой котки в този чувал.
Една камара боклучета има за смяна отпред, някои за които въобще не подозираш, че съществуват. Да е ударена отзад е по-добрият вариант, но рядко изпадат, все отпред са.
А и разликата в парите ще е по-голяма.
Успех, работата е сложна, изисква и късмет. Който внася от САЩ също може да ти даде съвети относно даден екземпляр на търг, във форума имаме такъв човек и ако решиш да си внасяш чрез него(защото сам не можеш)кажи да ти дадем координати да му пишеш на лично.

Имам телефони на един край Търново, вкарва само части втора ръка за БМВ-та, има всичко, включително за М. Понеже съм правил ударена такава, задължително преди да я вземеш ако може да я види тенекиджията, който ще ти я прави. Понеже на 99%-та няма да може да е на живо, тоест колата няма да е тук както казваш за внасяне, поне да види снимките. Не е гаранция, но поне може да види нещо, което ти може да не видиш, особено ако нямаш опит с ударени.
И да знаеш, винаги е котка в чувал това. Колкото по-малко опит имаш, толкова повече са възможните на брой котки в този чувал.
Една камара боклучета има за смяна отпред, някои за които въобще не подозираш, че съществуват. Да е ударена отзад е по-добрият вариант, но рядко изпадат, все отпред са.

Успех, работата е сложна, изисква и късмет. Който внася от САЩ също може да ти даде съвети относно даден екземпляр на търг, във форума имаме такъв човек и ако решиш да си внасяш чрез него(защото сам не можеш)кажи да ти дадем координати да му пишеш на лично.
Последна промяна Top Gun Maverick на 03 Май 2025, 18:11, променена общо 2 пъти
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Колко лек ще е този удар , щом 6 год. Ем-ка няма да бъде направена, а ще бъде продадена както е ударена?
И още : привидно лек удар може да крие отдолу доста $$$ , неслучайно при застрахователно събитие има опция за 2-ри, даже и 3-ти оглед на щетите след разглобяване на автомобила.
Нож със 2 остриета е това, мнооого внимавай да не излезе накрая, че ще имаш ремонтирано М2 на цена по-висока от на неремонтирано такова !
Маверик, да е помляна отзад може да е по-лошо, вервай ми
И още : привидно лек удар може да крие отдолу доста $$$ , неслучайно при застрахователно събитие има опция за 2-ри, даже и 3-ти оглед на щетите след разглобяване на автомобила.
Нож със 2 остриета е това, мнооого внимавай да не излезе накрая, че ще имаш ремонтирано М2 на цена по-висока от на неремонтирано такова !
Маверик, да е помляна отзад може да е по-лошо, вервай ми

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
То всичко може, не говорим да е багажника до предната врата.
Затова му казвам и някой друг да гледа.
И къде става дума за 6 години стояла кола?
Ударена и пусната на търг ако е в САЩ, ако е в Европа имаш опцията някоя ударена даже да отидеш да я видиш, но далаверата потенциално няма да е толкова голяма както от САЩ. Но да, без да я видиш пък е възможно да се нахакаш повече. То ако беше лесно това, всеки щеше да го прави.

И къде става дума за 6 години стояла кола?

Ударена и пусната на търг ако е в САЩ, ако е в Европа имаш опцията някоя ударена даже да отидеш да я видиш, но далаверата потенциално няма да е толкова голяма както от САЩ. Но да, без да я видиш пък е възможно да се нахакаш повече. То ако беше лесно това, всеки щеше да го прави.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Top Gun Maverick написа:...
Имах предвид 6-годишна М-ка да не бъде възстановена, не че стои 6 години, моя грешка.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами ще се изненадаш колко много такива има. Застрахователят плаща и никой не се занимава. Но да, много е тънка материята и всеки може да се нахака. Затова си залагаш една макс цена и не играеш над нея като си викаш колко много ти харесва колата и че може би може да излезе по-евтино оправянето защото обикновено е обратното.
Затова му казвам на човека, има хора правили това години наред, имаме щастието да има такъв и във форума, който иска да си вкарва може да му пише и ще му станат ясни много неща.
Конкретно за което пита човека, проблеми с части няма да има, стига да се е заредил с търпение. Да не говорим, че вече има и достатъчно достъпни нови части. Този за който му говоря за частите втора ръка, ходи до Германия и взема части дори, не само да разглабя тук, а после продава и за Европа. Нещо, което съм виждал е очите си. Още 2021 като си правих М4 Ф82 имаше всичко почти при него, предни маски и каквото се сетиш имаше дори за М8, 4, 5, 2 и т.н.
Пак казвам, не е лесна работата, лично аз се нахаках тогава.

Затова му казвам на човека, има хора правили това години наред, имаме щастието да има такъв и във форума, който иска да си вкарва може да му пише и ще му станат ясни много неща.
Конкретно за което пита човека, проблеми с части няма да има, стига да се е заредил с търпение. Да не говорим, че вече има и достатъчно достъпни нови части. Този за който му говоря за частите втора ръка, ходи до Германия и взема части дори, не само да разглабя тук, а после продава и за Европа. Нещо, което съм виждал е очите си. Още 2021 като си правих М4 Ф82 имаше всичко почти при него, предни маски и каквото се сетиш имаше дори за М8, 4, 5, 2 и т.н.
Пак казвам, не е лесна работата, лично аз се нахаках тогава.

- Djaniko0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325i N52
- Мечтае да кара: Самолет
Здравейте и благодаря на всички включили се в темата. По принцип имам някакви бегли познания, но не бих казал че ще се справя сам, но имам човек който ще ми помогне. Автомобилите които гледам ппц са с челни или страниците удари, тъй като отзад смятам че е по-голям риска да е усукано, но пак зависи от всеки автомобил и го както казахте не всичко се вижда по снимки. Доста клипове гледах и анализирах в youtube относно ремонти на м дивизията. А гледам м2, тъй като исках хечбег. По принцип бюджета ми е около 10-15хил долара само за колата ще видим какво ще стане
"Бавно" е субективно понятие, което само ти си знаеш какво означава 

8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ