некоректен ел сервиз ако трябва я сложете в некоректсервизи
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
некоректен ел сервиз ако трябва я сложете в некоректсервизи
пазете се пък темата я местете кадето искате ама
ohhh много зле
отидох в един сервиз до люлин точно до бриколаж на околовръсното
подвизават се с прозвището жицоне ... ебало си е майката
откак ми смениха алармата и ми оправиха разни неща през ден съм при тях
оправиха всичко сравнително бавно и скъпо, но явно некачествено
но засметка на това всичко почна да се разваля след това ... сег ане ми работи централното самоотключва се преди това ми изчезнаха много неща накуп тока на шибидаха и кво ли не се неща по които те са пипал !!!!
пазете се от сервиза за ел инсталации до БРИКОЛАЖ в люлин !!! на входа на бриколаж от околовръснотот в ляво !!!! само проблеми след това !!!!
ohhh много зле
отидох в един сервиз до люлин точно до бриколаж на околовръсното
подвизават се с прозвището жицоне ... ебало си е майката
откак ми смениха алармата и ми оправиха разни неща през ден съм при тях
оправиха всичко сравнително бавно и скъпо, но явно некачествено
но засметка на това всичко почна да се разваля след това ... сег ане ми работи централното самоотключва се преди това ми изчезнаха много неща накуп тока на шибидаха и кво ли не се неща по които те са пипал !!!!
пазете се от сервиза за ел инсталации до БРИКОЛАЖ в люлин !!! на входа на бриколаж от околовръснотот в ляво !!!! само проблеми след това !!!!
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
Братле,искренно ти съчувствам!!!
Дано по-скоро си оправиш нещата по колата.За шибидаха мога да ти препоръчам един сервиз за ел инсталации.намира се в трафопоста,срещу 7-мо РПУ,пак е в люлин
!Но работят качествено и можеш да се пазариш за цената.Аз съм си правил моя шибидах там,както са ми преглеждали и ел.инсталацията по колата.Останах доволен ! 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
zipper написа:срещу 7-мо РПУ,пак е в люлин
Дано не го приемеш като заяждане, но вероятно имаш предвид 9-то, защото 7-мо е в Студентски Град, бл. 10
- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
zipper написа:...мога да ти препоръчам един сервиз за ел инсталации.намира се в трафопоста,срещу 9-мо РПУ,пак е в люлин!Но работят качествено и можеш да се пазариш за цената.Аз съм си правил моя шибидах там,както са ми преглеждали и ел.инсталацията по колата.Останах доволен !

Да добавя... с/у колелото на тролейте... Там ми слагаха алармата и после ми правиха централното... ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ пичовете.
П.С. на въпроса ми как се оправя с това меле от жици под таблото, пича ми отвърна, че на неговата Е34 и е възстановявал инсталацията на 2 пъти след пожари.
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
Мерси за поправката!
Точно за този сервиз става въпрос-срещу колелото на тролеите.Дано не ми се сърдите много за това недоразумение и грешно упътване от моя страна! 

махнаха алармата
махнаха алармата всичко е наред ама искат да ми буркат по фабричниа конфорт модул а аз не искам всичко работи алармата изгармиала схтоот модула иа е грумнал ...
а ианче тои си бачка ...деба и разбирачите ...
9 пути сум ходил при тиах за ендо и сусхто нсхто оправиха ми 5-6 дребни неща и оттам почнаха дасе чупят големи което значи че нарочно го оплескват неможе да са толкова зле и се ела после ела после остави си колата ден два ...
не са коректни и си ебало мамата
едни и същи неща ги правят по 5 пъти ...и се не еот тиах
9 пути сум ходил при тиах за ендо и сусхто нсхто оправиха ми 5-6 дребни неща и оттам почнаха дасе чупят големи което значи че нарочно го оплескват неможе да са толкова зле и се ела после ела после остави си колата ден два ...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: махнаха алармата
535 написа:махнаха алармата всичко е наред ама искат да ми буркат по фабричниа конфорт модул а аз не искам всичко работи алармата изгармиала схтоот модула иа е грумнал ...
Не им давай да барат по комфорт модула. Те щом една аларма не могат да свържат, комфорт модула ще им се стори като космически кораб от бъдещето. Аз съм го гледал моя и схемата му. Бая си е сложничък с всичките датчици и т.н. Не им давай да пипат, че после пак ще се оплакваш. А това, че всичко ти се чупи е щото са някакви самозванци

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ