Препоръчайте тенекеджия/бояджия
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Препоръчайте тенекеджия/бояджия
Надявам се че поствам на правилното място:)
Искам да попитам дали някой знае място в София където се оправят дребни ръжди по купето. Не са много дълбоки, но са на доста места и аз лично нямам времето и опита да се заема. Всеки съвет е добре дошъл, мерси
Искам да попитам дали някой знае място в София където се оправят дребни ръжди по купето. Не са много дълбоки, но са на доста места и аз лично нямам времето и опита да се заема. Всеки съвет е добре дошъл, мерси

Чудя се кво да правя вече по тоя проблем - питах няколко човека за такива майстори и все ми казват: По добре сам си ги оправи, така ще ти ги оправят, че хем ще ти вземат парите, хем след време пак да трябва да ходиш по майстори. Някой може ли да даде алгоритъм за оправяне на такива ръжди? Нещо например от рода на:
1. Шлайфане с шкурка 400 (до метала или преди това)
2. Грундиране
3. Китосване
4. Боядисване
Ако знам как точно сам ще си ги оправя.
1. Шлайфане с шкурка 400 (до метала или преди това)
2. Грундиране
3. Китосване
4. Боядисване
Ако знам как точно сам ще си ги оправя.
аз ходих при един мнгого приятен човек
аз ходих при един мнгого приятен човек
направими колата мисля да си лепна снимки
) под името ...
приятен човек боиадисва хубаво но без камера ...
(( за малки неща е супер ... при него ходят турговци на коли на мнгог скрито място
направими колата мисля да си лепна снимки

приятен човек боиадисва хубаво но без камера ...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Препоръчайте тенекеджия/бояджия
Сони е твоя човек ще ти свърши работата перфектноDrax написа:Надявам се че поствам на правилното място:)

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
ето съществото
0888250058 Боби свестен човек тих и работи зад метро две по едни много разбити улици ...
не работи скъпо не работи и ефтино няма камера прави ги в гаража стават прлично има мнгого работа работи с хубави материали
може да имате дребни забележки ама като цяло е добре за парите
не работи скъпо не работи и ефтино няма камера прави ги в гаража стават прлично има мнгого работа работи с хубави материали
може да имате дребни забележки ама като цяло е добре за парите
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ivantchoG написа:...дребни ръжди...
Някой да има впечатления от това (zinga)? Предстои ми същата операция и ми се иска описаното да отговаря на истината
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ