зимни гуми

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 28 Сеп 2006, 14:33

Leon написа: Точно обратното ;) За неутъпкан сняг колкото по-широки гуми, толкова по-добре.

:?: Сигурен ли си, че не е обратното?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 28 Сеп 2006, 16:25

GaD написа:
Leon написа: Точно обратното ;) За неутъпкан сняг колкото по-широки гуми, толкова по-добре.

:?: Сигурен ли си, че не е обратното?

по дискавъри даваха едни тойоти пригодени за някви експидиций по снеговете - гумите бяха адски големи, широки и меки ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MRC » 07 Окт 2006, 21:15

videlov написа:195x65R15 Maloya Cresta 220

Имаха страхотни показатели според ADAC на теста преди 2 години. Взех си такива защото и цената им беше супер. Наистина бяха страхотно добри, но само първата зима. Миналата се представиха много зле, но мисля все пак да изкарат и тази зима или ще мисля за нови. Това което си вадя като извод е, че има смисъл да си купиш скъпи и маркови гуми, защото те ти гарантират по-продължително качествено ползване. Поне аз така си обеснявам защо така се случи с тези гуми. Определено следващия път ще си купя нещо по-марково. Другото нещо за което се сещам е съхранението на зимните гуми през лятото, може и там да сбърках (не ги държах съвсем на тъмно, хладно и сухо място).

Не вярвай много на тея тестове.По принцип има доста голяма разлика м/у безплатно пусканите из нета и пресата тестове(АДАК и АУТО БИЛД) и платените им аналози от Италия и Англия,да не говорим за разните му руски сделанки.Явно май някои производители си плащат за........ .

Иначе Нокиана,Клебера,Вредищейна и Малоята определено не си струват левчетата които им искат.По съм фен на Кумхото или Йокохамата.Първите са евтини като Корморана,Ласата,Дебицата или Барума,а определено са адски по-добри на мокро и лед от тях,а Йокохамата е по-евтина от Гудиара,Мишелина и Пирелата,но по нищо не им отстъпва.
За всеки луд има място под слънцето.

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ