ШОК! откраднаха ми катализатора
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bayern1
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320D, MERCEDES W203 C220CDI
- Мечтае да кара: всичко!
ШОК! откраднаха ми катализатора
Здравейте, преди седмица бях оставил колата си на сервиз за смяна на масло и филтри забавиха ме доста, 3 дена "уж" чаках да дойде моя ред. И така когато си взимах колата всичко си беше О'К, но днес я качих на канала и какво да видя втория катализатор под предните седалки беше отрязан и на негово място някаква заверена тръба, колата е БМВ Е46 320Д 136, дали ще имам някакви проблеми с колата в този и вид???? А с "нещастниците" ще се разбирам в понеделник.
- patlaka
- Потребител
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: 335D coupe
- Детайли за колата: 204hp седан
Re: ШОК! откраднаха ми катализатора
Колега,няма да имаш проблеми,но по добре е да си имаш катализатор.Отивай при тези тарикати да ти слaгат катализатора,все пак и той струва пари и си е твой 

Който учи ще сполучи,а който лъже и краде ще кара BMW
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Никакъв проблем, дори са ти направили услуга, само дето ще вземат те парите от катализатора.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Няма да има проблем за колата, но тия са изкарали едни чисти 70-80 лева допълнително на твой гръб.
Сигурен ли си, че преди на това място е имало катализатор?
Сигурен ли си, че преди на това място е имало катализатор?
Si non confectus, non reficiat.
- Tunderbimmer
- Потребител
-
- Кара: e30 Комбинизон, E39 Комбинизон
- Мечтае да кара: Е60 MPower Hurricane RS или RR
- Детайли за колата: Е30-ката стегнат и приятен външен вид / Е39-ката меко казано добра.
Лошо е това което са направили в сервиза ако найстина е така аз щях да съм пощръклял на твое място.Отивай да ти го връщат в противен случай отиди с чичко полицай за ръчичка.А само да ви кажа колеги зачестиха кражбите на катализатори и по улицата и това е новата мода ако не знаете аз живея в района на плиска и вече на двама познати от квартала им откраднаха катализаторите през ноща даже на единият колата му била в двора на къщата.Схемата е следната режели ги с някаква диамантена тел без да влизат под колата само ляга за да я нагласи и после си търка от вънка до колата клекнал сигурно .И ти си палиш за работа сутринта и част от генерацията ти липсва ''празно'' дупка.Колеги и тва не е мангал според мен.
Tunderbimmer написа:Лошо е това което са направили в сервиза ако найстина е така аз щях да съм пощръклял на твое място.Отивай да ти го връщат в противен случай отиди с чичко полицай за ръчичка.А само да ви кажа колеги зачестиха кражбите на катализатори и по улицата и това е новата мода ако не знаете аз живея в района на плиска и вече на двама познати от квартала им откраднаха катализаторите през ноща даже на единият колата му била в двора на къщата.Схемата е следната режели ги с някаква диамантена тел без да влизат под колата само ляга за да я нагласи и после си търка от вънка до колата клекнал сигурно .И ти си палиш за работа сутринта и част от генерацията ти липсва ''празно'' дупка.Колеги и тва не е мангал според мен.
Абсолютно потвърждавам казаното от колегата. И на един приятел от Овча Купел му го отрязаха...катализатора де

Много грозно е да си запалиш колата сутрин, а тя да ручи като звяр... и не е честно. Така или иначе всички сме на едно мнение за кражбата....

6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ