Автотенекеджийски услуги- Помощ

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: 5-Serie GT

Автотенекеджийски услуги- Помощ

Мнение от bо666 » 10 Авг 2012, 1:08

Колеги, много моля за съвет къде да отида за автотенекеджийски услуги.Много моля мястото да е проверено и наистина да работят отлично.Има куп места в нета, но ми трябва човек който не само умее да пръска с боя и лак и да пастира .... Днес видях че някой ми е "цункал" задния панел и задната врата...за щастие има само лека вдлубнатинка в ламарината и само е ожулено, и точно за това търя някой който ще може с пастиране или с преливане на боята да оправи нещата...както и да изправи съвършено вдлъбнатината , а не да се пребоядисва цял детайл ...
Моля ви за помощ защото съм се сблъсквал с това и преди с друга кола и знам колко е трудно да се намери отличен автотенекеджия :)
Благодаря ви предварително :)
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара:)

Re: Автотенекеджийски услуги- Помощ

Мнение от taran » 24 Авг 2012, 6:33

Ето,две три теми под твоята viewtopic.php?f=10&t=143579 .А какъв е проблема да се пребоядиса целият детайл?Щото пре поправка с преливане след време съществува опастнос от отлепване на лака в края на преливката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 24 Авг 2012, 17:56

Потърси gedoreto :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: 5-Serie GT

Мнение от bо666 » 28 Авг 2012, 21:11

Ами, не ми се иска много да се пребоядисват части от колата защото никога цвета не може да го нагодят ...а пък иначе не знма дали може да се боядисва с преливка, а пък лака да е на целия детайл...не знам дали ще стане така...но ще проверя при някой бояджия ...Мислех го тяо вариант с матирането (сиреч сваляне на лака) и после цялостно лакиране
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара:)

Мнение от taran » 29 Авг 2012, 6:32

Може,то е и правилният вариянт-частично нанасяне на базата и лакиране на целия детаил.Евентуални трудности има при подобна преливка на някой цветове(сребристо,златисто),при които се получава ореол в края на преливката и си личи.Макар че и за това си има оправия :D .

Назад към Сервизно обслужване на БМВ