Автотенекеджийски услуги- Помощ
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
Автотенекеджийски услуги- Помощ
Колеги, много моля за съвет къде да отида за автотенекеджийски услуги.Много моля мястото да е проверено и наистина да работят отлично.Има куп места в нета, но ми трябва човек който не само умее да пръска с боя и лак и да пастира .... Днес видях че някой ми е "цункал" задния панел и задната врата...за щастие има само лека вдлубнатинка в ламарината и само е ожулено, и точно за това търя някой който ще може с пастиране или с преливане на боята да оправи нещата...както и да изправи съвършено вдлъбнатината , а не да се пребоядисва цял детайл ...
Моля ви за помощ защото съм се сблъсквал с това и преди с друга кола и знам колко е трудно да се намери отличен автотенекеджия
Благодаря ви предварително
Моля ви за помощ защото съм се сблъсквал с това и преди с друга кола и знам колко е трудно да се намери отличен автотенекеджия

Благодаря ви предварително

BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
Re: Автотенекеджийски услуги- Помощ
Ето,две три теми под твоята viewtopic.php?f=10&t=143579 .А какъв е проблема да се пребоядиса целият детайл?Щото пре поправка с преливане след време съществува опастнос от отлепване на лака в края на преливката.
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Потърси gedoreto 

- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
Ами, не ми се иска много да се пребоядисват части от колата защото никога цвета не може да го нагодят ...а пък иначе не знма дали може да се боядисва с преливка, а пък лака да е на целия детайл...не знам дали ще стане така...но ще проверя при някой бояджия ...Мислех го тяо вариант с матирането (сиреч сваляне на лака) и после цялостно лакиране
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
Може,то е и правилният вариянт-частично нанасяне на базата и лакиране на целия детаил.Евентуални трудности има при подобна преливка на някой цветове(сребристо,златисто),при които се получава ореол в края на преливката и си личи.Макар че и за това си има оправия
.

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ