Акумулатор от София/Банкя?
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ
- Потребител
-
Акумулатор от София/Банкя?
Здравейте,
По стечение на обстоятелставата се озовах в Банкя, но ще трябва да си купя акумулатор - тук (Банкя) магазини за авточасти няма. Дайте съвет от къде в София да си купя акумулатор, като искам и да върна стария при покупката?
Благодаря,

По стечение на обстоятелставата се озовах в Банкя, но ще трябва да си купя акумулатор - тук (Банкя) магазини за авточасти няма. Дайте съвет от къде в София да си купя акумулатор, като искам и да върна стария при покупката?
Благодаря,

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: Акумулатор от София/Банкя?
С връщане на стария има магазин в Горубляне, ул Самоковско шосе 37 май беше. С връщане на стария, който трябва да е с почти същия капацитет като новия(демек 60ач за 60ач или близки), който искаш да вземеш ти свалят 10% от цената.
Няма голям избор от акумулатори имаха 6-7 марки, като Български нямаше. Аз си взех Exide преди година от там и съм доволен. Направих му тест с товарна вилка веднага след като го взех - напълно зареден си беше.
Няма голям избор от акумулатори имаха 6-7 марки, като Български нямаше. Аз си взех Exide преди година от там и съм доволен. Направих му тест с товарна вилка веднага след като го взех - напълно зареден си беше.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ