Правилно зареждане на акумулатор?
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Правилно зареждане на акумулатор?
Винаги съм се чудил как е правилно?
Отварят ли се тапите на клетките?
Колко време се оставя да се зарежда?
Дайте идея КАК да зареждаме акумулатора правилно
Отварят ли се тапите на клетките?
Колко време се оставя да се зарежда?
Дайте идея КАК да зареждаме акумулатора правилно

Re: Правилно зареждане на акумулатор?
Най-правилно е да не ти се налага да го зареждаш по този начин 
Ако ти пада и се налага това, по-добре намери причината това да се случва. Аз моя от както съм взел бимбата, не съм го свалял от колата

Ако ти пада и се налага това, по-добре намери причината това да се случва. Аз моя от както съм взел бимбата, не съм го свалял от колата

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
принципно не е нужно да се отварят щото самите тапи са и дюзи баш с тая цел....отваряха се едно време на старите акумулатори дето нямаха тая екстра....или ако е кален мазен и със запушени капачки...иначе доливаш дейонизирана вода 1см над клетките вътре(на някой акумулатори е указано нивото).времето за зареждане е според зарядното и батерията.....
и все пак ако ще ги отваряте внимавайте с искрите и цигарите....вътре посредством електролиза се произвежда известно количество водород който е над 15 пъти по експлозивен от пропана....гърмял ми е 240Ач в ръцете та знам как ходих като настинал кон цял ден, със посинели ръце
, винаги закачайте клемите на зарядното преди да го включите в мрежата, така няма да има искри
и все пак ако ще ги отваряте внимавайте с искрите и цигарите....вътре посредством електролиза се произвежда известно количество водород който е над 15 пъти по експлозивен от пропана....гърмял ми е 240Ач в ръцете та знам как ходих като настинал кон цял ден, със посинели ръце

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
Дано ти е от полза ...http://www.clubford.org/portal/content/view/32/95/1/5/
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ