слагане на газов инжекцион софия

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: мотокара
Мечтае да кара: на бензин

слагане на газов инжекцион софия

Мнение от arsenal » 05 Яну 2012, 11:38

колеги имам газов инжекцион втора употреба брц и се чудя къде могат да го монтират и евентуално на какви цени. Мотора е м52б28
Благодаря предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Re: слагане на газов инжекцион софия

Мнение от BiTurbo » 06 Яну 2012, 8:42

Газ втора ръка е безсмислено според мен, освен ако някой приятел не ти я подарява и не си сигурен точно кво купуваш. Поразпитай за Фобос където монтират, ама тия пичове на Лукойла към Долни Богров съм чувал, че не са оферта, мога да те пратя към човек, който ще ти я направи отлично и няма да имаш грам ядове, ама е на 100км от София. Като разпитаваш питай за монтажа, на тоя мотор може да се направи супер естетичен монтаж: Дюзите и рейките се слагат под колектора, а изпарителя(редуктора) под дебитомера (маха се тва за бензиновите пари) и като вдигнеш капака няма начин да познаеш, че има газ. Моята е М52Б20 и е точно така направена, не малко хора се е случвало, гледайки под капака да не забелязват газта докато не им кажа че има, а са хора компетентни по тия неща :mhihi: Тва само като предложение. Освен това може да си сложиш зареждачката зад капачката на резервоара до тази за бензин и с адаптерче да зареждаш, така и външно не се разбира, че има газ ;)

Тва просто като съвети ти го давам, ако искаш да си я направиш мераклийски.

Поздрави!
Изображение

Назад към Сервизно обслужване на БМВ