Препоръчайте ми Марка Гидоре!
Модератор: Технически модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Препоръчайте ми Марка Гидоре!
Force, един голям куфар, 215 лв. преди 2 г. Това нещо през колко ръце мина, колко работа свърши по съседи, познати, роднини, само дето ми затриха една вложка, ама намерих.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
По-добро гедоре от GEDORE аз не съм имал, имам едно не кой знае какво, но 25 години вече се ползва безмилостно и не е мръднало, а и ако намериш може и да е по-скъпо.Всъщност зависи за какво ти трябва де, мисля че Force също не са лоши 

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- vlasev_bmw
- Потребител
-
- Кара: E-36 320I
- Детайли за колата: HART TOP
само proxxon товае гедорето 200лева
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
KingTony- тайвански са, но са професионални и са бая здрави.
Ето от този сайт можеш да си поръчваш
http://constanta3.com/rudi/eshop/
, коректни са, до сега съм си поръчал, малко гедоре, удължения и комплект камъни - звезди,торксове и др- няма ядове всичко работи. Ползвал съм им и гаечни ключове и големи гедорета докато работех в един сервиз- неразрушими са
Ето от този сайт можеш да си поръчваш
http://constanta3.com/rudi/eshop/
, коректни са, до сега съм си поръчал, малко гедоре, удължения и комплект камъни - звезди,торксове и др- няма ядове всичко работи. Ползвал съм им и гаечни ключове и големи гедорета докато работех в един сервиз- неразрушими са

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Bojo666
- Потребител
-
- Кара: Е46 318i
+1 за Force, не са много скъпи, а качеството е много добро.
Аз ползвам по-малкия куфар, който взех за около 120лв, има всичко необходимо и досега всичко е развило
Даже миналия ден го бях дал на един приятел. Не знам защо ползвал един от камъните с някакъв китайски удължител и тресчотка, в следствие на което удължителя сдал багажа, като част от него останала в камъка, съжалявам че не го снимах да го постна. На следващия ден отишъл да избият китайските остатъци и най-интересното беше, че камъка не беше мръднал (тъкмо се бях притеснил, че е прецакал камъка).
Аз ползвам по-малкия куфар, който взех за около 120лв, има всичко необходимо и досега всичко е развило

Даже миналия ден го бях дал на един приятел. Не знам защо ползвал един от камъните с някакъв китайски удължител и тресчотка, в следствие на което удължителя сдал багажа, като част от него останала в камъка, съжалявам че не го снимах да го постна. На следващия ден отишъл да избият китайските остатъци и най-интересното беше, че камъка не беше мръднал (тъкмо се бях притеснил, че е прецакал камъка).
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Сервизно обслужване на БМВ