Добър сервиз за дизел (common rail) в София
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Добър сервиз за дизел (common rail) в София
Колега, бих ти препоръчал от собствен опит сервиза на НН Бош на Неделчо Бончев. Взимат скъпо , работя относително бързо,дават ГАРАНЦИЯ, и ако има проблем не се циганят да го оправят за тяхна сметка. Преди години ми смениха цялата помпа,като преварително ми бяха казали да сменя веригите. После обаче плочката им беяе дефектна и ми я смениха ,никви проблеми. Ако искаш им седиш над главите,пак няма ядове.
Иска ми се да ти препоръчам някой по-тънък ервиз,но,като се замисляа после колко ще ти струват всичките ядове......
Има една стара приказка дай на майстор едно кило браяно да ти умеси хляб:)
Търся Пламен ,той е Началника:) Малко е смотан ,ама като го заприказваш си е пич.Кажи му,че те праща Доктора със ,черната 725:)
Действай и не му мисли. Аз като сметна, колко съм пръсналпо разни ....абе карай.....
Иска ми се да ти препоръчам някой по-тънък ервиз,но,като се замисляа после колко ще ти струват всичките ядове......
Има една стара приказка дай на майстор едно кило браяно да ти умеси хляб:)
Търся Пламен ,той е Началника:) Малко е смотан ,ама като го заприказваш си е пич.Кажи му,че те праща Доктора със ,черната 725:)
Действай и не му мисли. Аз като сметна, колко съм пръсналпо разни ....абе карай.....
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ