Свещи за М52TUB28
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Свещи за М52TUB28
Чудех се къде да пусна темата, че мотора е в Е36, ама не е от Е36, та се надявам повече хора да я видят и да дадат мнение.
Та с две думи - свещите ми са за смяна, до колкото разбрах оригиналните са около 30лв/броя, в същото време иридиевите са горе долу същата цена, но чувам отзиви че при рязко подаване на газ - колата в първия момент се чуди(едва ли не прекъсва), и сега се чудя какво да сложа, и струва ли си упражнението или направо да слагам оригинални свещи... Вие какво ще ме посъветвате?
Та с две думи - свещите ми са за смяна, до колкото разбрах оригиналните са около 30лв/броя, в същото време иридиевите са горе долу същата цена, но чувам отзиви че при рязко подаване на газ - колата в първия момент се чуди(едва ли не прекъсва), и сега се чудя какво да сложа, и струва ли си упражнението или направо да слагам оригинални свещи... Вие какво ще ме посъветвате?

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Re: Свещи за М52TUB28
Залагай си на тези който излизат по каталог и не си прави експерименти според мен 

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Оригиналните са НЖК-а , няма смисъл да се набутваш да ги купуваш от дилърите но внимавай че има и ментета

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Слагай NGK стига да не са ментета. Ето ти и онлайн каталог http://www.ngksparkplugs.com/part_finde ... efault.asp. За твоя двигател излизат BKR6EKUB те са с два електрода мисля. Но ако търсиш по евитин вариант вземи BKR6EK те са с един електрод. По около 7лв е бройката.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Stanchev написа:hrpopov217 написа: BKR6EK те са с един електрод.
с 2 електрода са

- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Благодаря момчета,
Не търся евтино, търся оригинално... и разни колеги малко ме подведоха... Както и да е, сложихме оригинални NGK свещи, на 15 лева ги намерихме, не както твърдяха хората по 30
Темата е за ключ, благодаря
Не търся евтино, търся оригинално... и разни колеги малко ме подведоха... Както и да е, сложихме оригинални NGK свещи, на 15 лева ги намерихме, не както твърдяха хората по 30

Темата е за ключ, благодаря

7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ