"оригиналното" BMW масло???

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: "оригиналното" BMW масло???

Мнение от CuBG » 10 Юни 2011, 11:16

Там където си сменям аз маслата се имам много със момчето и му внасят дирекно от САЩ маслата и карам в момента със SHEVRON 10w40 и колата ми е на 9500км. и все още да чукна на дърво щеката си е на МАКСА Последните 3 години само от него съм си вземал маслата и проблем със разход на масло съм нямал :lol: Доверие на МОТУЛИ , КАСТРОЛИ и тем подобни нямам защото точно този мой човек ми демонстрира със бутилка от някакво английско масло беше, отзаде на етикета Made in England всичко точно обаче този етикет се разлепяше и отдолу нов етикет Made in Turkey :shock: Бутилската му я е докарал някакъв клиент който също бил възмутен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юни 2011, 15:32

Те пък изобщо не хванаха огромна "рафинерия" в Малайзия бълваща тонове масла за Щатите :mhihi: И от Луната да го вземеш винаги може да попаднеш на менте. А тва, че го гори не значи, че е менте и обратното.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 10 Юни 2011, 16:05

Някой би ли се обосновил защо не харесва лики молито, щото аз скоро друго не мисля да сложа :nono: :ok:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юни 2011, 17:03

Кой е казал, че не го харесва? Като за тия пари си е прилично.
Изображение

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ