къде да си монтирам "ангелски очи"
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- marincheto:(
- Потребител
-
къде да си монтирам "ангелски очи"
препоръчайте ми сервиз за пловдив където да си закарам колата да ми сложат ангелски очи в пловдив...искам да им я оставя и направо да си я взема...те да си поръчат всичко необходимо...от мен само парите.
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
Re: къде да си монтирам "ангелски очи"
колега по добре си ги закупи ти и си ги монтирай за не повече от 30 мин до 1 час е играта.не се знае тези от сервиза как ще ти ги направят и каква стока ще ти сложат.за монтажа в комплекта си има упътване.Вече нямам вяра на сервизи.едно че ти слагат огромна надценка на части и работа др. че ти слагат части с незнаен произход и ги пишат за качествени и трето сменят си частите от техните коли и ги слагат на твойта и после излзиат с номера ,че и тази част не ти е фред . Гледам да си оправям всичко сам ,а което немога на едно майсторче(много точен и готин като характер)звънкам и той ми е оправя.
Но ако си решил на сервиз ,във всеки сервиз ще ти ги монтират.въпроса къде ще отидеш и колко кинти ще ти вземат.ако се ззасилиш към лицензиран сервиз повечко ще ти вземат.По добре намери някой ниско-токови сервизи да ти е монтират по качествено ,но нз дали ще се съгласят да ти ги поставят.
Но ако си решил на сервиз ,във всеки сервиз ще ти ги монтират.въпроса къде ще отидеш и колко кинти ще ти вземат.ако се ззасилиш към лицензиран сервиз повечко ще ти вземат.По добре намери някой ниско-токови сервизи да ти е монтират по качествено ,но нз дали ще се съгласят да ти ги поставят.
може всичко да е ,да ама не е бмв 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Обърни се към Babuna.
Имат магазин и сервиз в Пловдив.
Стоката им е качествена, а и с гаранция.
Имат магазин и сервиз в Пловдив.
Стоката им е качествена, а и с гаранция.
- Потребител
-
lop_88 написа:колега по добре си ги закупи ти и си ги монтирай за не повече от 30 мин до 1 час е играта.не се знае тези от сервиза как ще ти ги направят и каква стока ще ти сложат.за монтажа в комплекта си има упътване.Вече нямам вяра на сервизи.едно че ти слагат огромна надценка на части и работа др. че ти слагат части с незнаен произход и ги пишат за качествени и трето сменят си частите от техните коли и ги слагат на твойта и после излзиат с номера ,че и тази част не ти е фред . Гледам да си оправям всичко сам ,а което немога на едно майсторче(много точен и готин като характер)звънкам и той ми е оправя.
колега проблема е че съм момиче и познанията ми не стигат чак до там да си ги монтирам сама....
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- Потребител
-
Dimitroff написа:Монтажа при Babuna е безплатен
и ако ми дадеш някакав тел ще съм много доволна
Dimitroff написа:Монтажа при Babuna е безплатен

8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ