Сервиза на Сточна гара
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
Сервиза на Сточна гара
Извинявам се ако някъде е писано за това и моля да преместите темата, ако не е в правилният раздел, но днес бях в сервиза на Ясен до Сточна гара и пак ми свърши отлична работа.
Проблемът е, че нещо не намирам темата за да се похваля? Не ми излиза нито в търсенето, нито в мненията до момента..
Някакви нови правила за достъп ли има, или има някакъв проблем с темите? Все пак тема с десетки хиляди посещения и няколкостотин коментара не потъва "в дън земя"! Аз ли имам проблем с профила или има някакви нови правила? Предварително благодаря за отговора!
Проблемът е, че нещо не намирам темата за да се похваля? Не ми излиза нито в търсенето, нито в мненията до момента..
Някакви нови правила за достъп ли има, или има някакъв проблем с темите? Все пак тема с десетки хиляди посещения и няколкостотин коментара не потъва "в дън земя"! Аз ли имам проблем с профила или има някакви нови правила? Предварително благодаря за отговора!
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Сервиза на Сточна гара
Потъват, потъват - щом стане ясно, че някой търговец/потребител е попаднал в темата за "Некоректни" и се докаже, че е за там - потъват!
При теб може и да е нямало проблеми, но при други потребители е имало! (не става дума за инцидентен случай).
Екипа на Администраторите, Глобалните Модератори и Модераторите не веднъж е казвал, че в този форум място за некоректни търговци/потребители няма!
При теб може и да е нямало проблеми, но при други потребители е имало! (не става дума за инцидентен случай).
Екипа на Администраторите, Глобалните Модератори и Модераторите не веднъж е казвал, че в този форум място за некоректни търговци/потребители няма!
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
Е добре де, ама ето я темата за некоректните сервизи и тук го няма сервиза (viewtopic.php?f=10&t=32556) ... затова незнам къде е проблема, пък съм сигурен, че още доста хора ще питат и поне да има една тема с нещо написано!
Никоя война не е свещена!
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
Dimitroff написа:Потъват, потъват - щом стане ясно, че някой търговец/потребител е попаднал в темата за "Некоректни" и се докаже, че е за там - потъват!
Аз съм също един от многократните посетители на сервиза с отлични впечатления от него !
Още повече доколкото си спомням в темата имаше 60 страници коментари от които съм сигурен че по-малко от 5% бяха негативни и поне едно 95% позитивни ! А точно тези цифри оборват казаното по-горе !
Винаги е имало , има и ще има хора които намират кусури , те още преди да отидят там са с такава нагласа и нищо неможе да им я промени .
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ