Търся тапицер в София
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
mitko_n1 написа:duh4e написа:2000 лева са много пари за тапицер, имам познат, който прави тапицврия на коли за около 400 лв
Той някакви опасни материали ще използва
www.avtotapiceri.hit.bg - Това е голямата работа
не е така колега,
с много качествени материали работи. Тези два бона са просто 200% надценка нищо повече
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
duh4e написа:mitko_n1 написа:duh4e написа:2000 лева са много пари за тапицер, имам познат, който прави тапицврия на коли за около 400 лв
Той някакви опасни материали ще използва
www.avtotapiceri.hit.bg - Това е голямата работа
не е така колега,
с много качествени материали работи. Тези два бона са просто 200% надценка нищо повече
тц, не си прав, просто се работи само с най- най-качествените материали възможни. просто не знаете Марто на какви неща е способен.

мога да ти дам телефона на един приятел който работи това вече близо 4 години и си направи перфектен салона на колата (Пунто ГТ) а на мен трябва да ми оправи тавана но все нямам време да отида
ако искаш мога да ти дам телефона му да се доразберете и да ти каже точно къде работи 

Когато нещата отидат по дяволите,недей да отиваш с тях !
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Лично за Марто не давам дума да се каже
Много са малко хората които работят като него
Има си майстори и майстори.
До колегите които им се вижда много да вземат си купят оригинални от велур да видят от към цени за какво става въпрос
P.S. Колата ми цялата е направена по преценка на Марто и мен, до сега няма човек който да е казал лошо или да не е гледал меко казано като гръмнат...
И колеги вземете питайте колко струва един индивидуал и после коментирайте кое колко и какво. Всяко нещо си струва парите и труда когато е красиво и добре направено....

До колегите които им се вижда много да вземат си купят оригинални от велур да видят от към цени за какво става въпрос

P.S. Колата ми цялата е направена по преценка на Марто и мен, до сега няма човек който да е казал лошо или да не е гледал меко казано като гръмнат...
И колеги вземете питайте колко струва един индивидуал и после коментирайте кое колко и какво. Всяко нещо си струва парите и труда когато е красиво и добре направено....
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Това и на мен не ми харесва как е направено имало е още какво да се иска....
Колега Марто не е майстора на този салон! Също така правете разлика между току що направен салон в завода и сниман / разликата след употреба на въпросния заводски салон е огромна / много са красиви на снимка

P.S. Стига сме гледали в чуждата паничка, ако е направено от хубави материали ако изработката е на висота в крайна сметка има голяма радост за окото и околните а че човека спечелил от теб 300-500 лв. ми нали затова се е научил, труди и т.н.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Лично аз определно ги харесвам момчетата от ЕТ Изкуство, преди 3 год ми правиха тавана и всички колонки на една 36ца и неса мраднали от тогава.
1 глас от мен за тях.
www.avtotapiceri.hit.bg
Късмет и успех.
1 глас от мен за тях.

www.avtotapiceri.hit.bg
Късмет и успех.
- discus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 M50B20
Какво точно те интересува /стан/ да помогна .....
оригинални кори за е34М5 индивидуала от тази година е подобен.
моя изработка
)
и зоом
)

оригинални кори за е34М5 индивидуала от тази година е подобен.

моя изработка

и зоом

- КЕЛЕША
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: турбо комбайн и ......
драги колеги някои да не би да знае колко парички (информативно) е претапицирането на м-ков волан с трите различни конеца и топка за ск.лост ,защото ръцете са ми като шкурка 80.Пък мноо ми вади очите. 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ