КОЛЕГИ МОЛЯ ... проблем с инсталирането само на DIS-а за GT1

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 17 Юли 2009, 18:08

аз затова се изненадах като чух 400 лева :) И по китай не дават само главата искат да си продадат 2 харда с кракнат софтуер 1 ДИС-а и един ССС-а и пак търсят по 1000-2000 лева а после пак филм с Т30. Затова засега почвам от INPA EDIABAS интерфейс с него да подкарам инпа-та и DIS-а пък после ще мисля и аз за ГТ1 тук в бг има оферти от сорта на 5 000 лева за ГТ1(пак китайски)
То и карсофт го продават за 200 лева.
И то с кракнат софт... Просто има фирми които са безсрамни направо.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 17 Юли 2009, 20:31

Колега открих къде ти е грешката :)))
Значи след инсталл дискът спираш виртуалната машина.
разархивираш от папка Docs\Shoulders GT1 V39 Install Pack (V1).rar
махаш от виртуалното CD всички дискове.
С ултра исо отваряш
BMW GT1 Base V39.nrg
Даваш Bootable>Load Boot File
и избираш V39BOOT.img които си разархивирал от файла. След това го запомняш
Махаш всички CD-ta от виртуалната машина и в флопито зареждаш(може да се наложи да добавиш флопито допълнително от VMware-a и после с Ф2 в биоса на виртуалната машина да го сетнеш на 2.88мб)
gt1v36boot.bif
след като боот-не от дискетата слагаш новият басе имидж. И натам то си копира :)))

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каките да се нервят :+)
Мечтае да кара: трошки!

Мнение от lucifer_bmw » 27 Юли 2009, 12:22

колега успях да инсталирам софтуера обаче сега имам един малко по-различен проблем ще може ли да ми помогнеш наистина вече съм ти длъжник май на някоя от сбирките ще трябва да почерпя не мога да оправя мишката освен това не мога да подкарам SCO админ-а изписва ми server NOT RESPOND и ми изписва съответното IP и незнам какво да правя :help: :help: :help: :help: :help:
BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Bavaria_Fan » 09 Авг 2009, 22:19

Здравейте колеги за първи път пиша в любимия форум И аз очаквам жълтото чудо от Китай но най добрата цена която намерих и то с малки преговори беше 495евро с доставката до Белгия и това не е крайна цена Чакам още включване от митницата и таксата не е малко Незнам как е в БГ но тук последни път за Pioneer double din DVD за 400$ ми зеха 150 евро киртаците Сега обаче се разбрах с продавача на ГТ1 да ми го декларира на малка сума и като подарък ще ви държа в течение колко ми е излязло и дали да вярваме на китайците

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ