Да се ЗАКЛЮЧВА!
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Да се ЗАКЛЮЧВА!
Здравейте колеги, незнаех къде точно да я пусна тази тема и реших, че тука е най-подходящо.
Въпроса ми е колко според вас е нормално да платя за смяна на шарнири, биалетки и втулки, щото ходих в Булавто и там ми обявяват едни цени дето
А отделно ше сменям и тампоните на задния мост, за които казаха че искат 150лв. само за смяната (с мои тампони).
Споделете вашите възгледи моля, това реални цени ли са?
Въпроса ми е колко според вас е нормално да платя за смяна на шарнири, биалетки и втулки, щото ходих в Булавто и там ми обявяват едни цени дето

А отделно ше сменям и тампоните на задния мост, за които казаха че искат 150лв. само за смяната (с мои тампони).
Споделете вашите възгледи моля, това реални цени ли са?
Последна промяна Nikito_nn на 03 Юни 2009, 12:38, променена общо 1 път
- BMW is mania
- Потребител
-
Re: Смяна по ходовата част, нормална цена според вас?
zdrasti pich.imam avtoserviz i vednaga moga da te orietiram v cenite.sharnirite sa ti po 50 lv lemfiorder tamponite sa po20.truda ti e 80lv.a za zadniq most trea da uto4nish koi tamponi shtoto tam ne sa edni.
________________________________________________________________________________
"18. Използвайте кирилица, не пишете с latinski bukvi! Ако не разполагате с кирилизатор на компютъра, ползвайте вградения във форума. Постинги на латиница ще бъдат изтривани."
X-citer
________________________________________________________________________________
"18. Използвайте кирилица, не пишете с latinski bukvi! Ако не разполагате с кирилизатор на компютъра, ползвайте вградения във форума. Постинги на латиница ще бъдат изтривани."
X-citer
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Аз частите съм си ги купил и им знам долу горе как вървят цените, въпроса ми е за труда колко е нормално да се земе за смяна на 2бр. шарнири, 2бр. биалетки и 2бр. втулки.
А за тампоните за задния мост имам предвид четирите които са на магарето.
А за тампоните за задния мост имам предвид четирите които са на магарето.
- BMW is mania
- Потребител
-
oka4vane
При 3-то мнение на латиница ще последва забрана за писане!!!
bmwdriver
bmwdriver
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Ами тя нищо не прави, а просто като я погледнеш отзад се вижда как самия мост е мръднал леко в дясно и като друсне някъде съвсем леко ми опира задната дясна гума, а лявата няма проблем, то даже се вижда че лявата има доста място до калника, а дясната много малко, преди нямах проблем ама сега сложих по големи джанти с по малко ЕТ от старите и е кофти.
Един майстор я гледа в Булавто отдолу (аз си мислих че нещо моста е крив), и невидя нищо нередно освен че тампоните са заминали са се смачкали и каточели моста е легнал леко в дясно. Каза че 80% е от това.
Един майстор я гледа в Булавто отдолу (аз си мислих че нещо моста е крив), и невидя нищо нередно освен че тампоните са заминали са се смачкали и каточели моста е легнал леко в дясно. Каза че 80% е от това.
- BMW is mania
- Потребител
-
a mislil li si za amortisior ili prujina a i loshoto e che taka bez da se vidi ne moje da se komentira na 100% no sas sigurnost tova koeto mi kazva6 e problem
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
BMW is mania написа:a mislil li si za amortisior ili prujina a i loshoto e che taka bez da se vidi ne moje da se komentira na 100% no sas sigurnost tova koeto mi kazva6 e problem
Колега във форума се пише само на кирилица, оправи си поста щото ше те изтрият
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Кои тампони на задния мост ще сменяш. Щото те са бая 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
zAcK написа:Кои тампони на задния мост ще сменяш. Щото те са бая
Ами малко по нагоре съм написал, тези четирите на магарето.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: oka4vane
BMW is mania написа:При 3-то мнение на латиница ще последва забрана за писане!!!
bmwdriver
1 месец

11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ