Тониране на боя!
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Тониране на боя!
Здравейте колеги! Бихте ли ми препоръчали местенца в софия където тонират боя? ... също имам и 2 други въпроса ... горе- доло колко боя да тонирам за 1 предна м- броня? и горе- доло на каква цена ще е достатъчното количество като боята е синкаво-зелен металик... ако трябва и номера ще ви кажа 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=f1d2fc69 ... itsearch=0
като идваш от орлов мост, преминаваш кръстовището на мадрид, и на 150 метра в дясно има една уличка тясна, свиваш по нея и долу в дъното е на сикенс сервиза
като идваш от орлов мост, преминаваш кръстовището на мадрид, и на 150 метра в дясно има една уличка тясна, свиваш по нея и долу в дъното е на сикенс сервиза

- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
вземи си боя и лак за предни брони на глазурит няма драскане като пари там ще те ориентират не е фрапиращо много
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
Готово колеги, тонирах си боя от козлодуй
200гр. ми излезна точно 45лв с все лак и разредител
Весо извинявам се но моето мнение е че мястото което си ми показал- там са тотални задници и скъпари.... извинявам се ако има нещо
това е от мен колеги!

Весо извинявам се но моето мнение е че мястото което си ми показал- там са тотални задници и скъпари.... извинявам се ако има нещо
това е от мен колеги!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
единствените дет ми целят боята са на оковръстното и бул.Пушкин

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Master0306
-
-
боя
колеги бих ви посаветвал да неразчитате на хората които тонират боите,защото само налягането,дюзата на пистолета и дори технологията на пръскане между рацете които нанасяте са достатъчни фактори да сменя нюанса или тона на цвета.Съвета ми е да наблегбете върху къдърноста на бояджията или по скоро на преливането на базата или влизането в съседнита детайли ако се налага.Другия много често срещан проблем при тонирането е,че дори боята да е същата през деня вечер на лампа има разлика.затова колата си има номер и вариант на цвета а не сипи от червеното малко или не по добре от синьото.Имайте предвид че различните марки коли използват различни марки бои затова не излизат и някои цветове защото просто производитела го няма на мостра.дано да съм ви бил полезен иначе мога да препоръчам добър магазин или да ви кажа за коя марка какви бои да търсите
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Re: боя
Master0306 написа:колеги бих ви посаветвал да неразчитате на хората които тонират боите,защото само налягането,дюзата на пистолета и дори технологията на пръскане между рацете които нанасяте са достатъчни фактори да сменя нюанса или тона на цвета.Съвета ми е да наблегбете върху къдърноста на бояджията или по скоро на преливането на базата или влизането в съседнита детайли ако се налага.Другия много често срещан проблем при тонирането е,че дори боята да е същата през деня вечер на лампа има разлика.затова колата си има номер и вариант на цвета а не сипи от червеното малко или не по добре от синьото.Имайте предвид че различните марки коли използват различни марки бои затова не излизат и някои цветове защото просто производитела го няма на мостра.дано да съм ви бил полезен иначе мога да препоръчам добър магазин или да ви кажа за коя марка какви бои да търсите
Е то при тия дето казва Явор, си отиваш с капачката на резервоара и номера на боята, и винаги я докарват както трябва

- Master0306
-
-
а ако се боядисва преден калник а капачката е малко по тъмна или малко по светла въпреки че на пръв поглед е еднаква тогава се гледа съседния детайл защото ще си личи или най добре да се влезне с преливка
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
На мен на мен на бъкстон и стефан тошев ми правеха боята ..и не съм доволен никакъв съвпадък не се получи е ще играе цялостна боя

- Master0306
-
-
малко евтино ще ти излезе.ако искаш да ми се обадиш да я видя колата и да те посаветвам.може да влезнем някаде в преливка и ще спасиш положението.0883 597 603 Иво
15 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ