За четириполюсните свещи "БОШ" в маг."Киров и
Модератор: Технически модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
всички сте прави , но тука има и голяма доза късмет ! никой не може да ти даде реална гаранция нито за свещи нито за шарнири но затова си има и сервизна гаранция за подмяна. относно свещите бош всеки занае че има така да се каже 2 линии за произвосдтво източно и западно европейско, което определя и цената и качеството. всичко което идва към БГ обикновенно е правено в индия, португалия, турция и каде ли още не ! но мога да ви дам гаранция, че Роберт Бош България си дава поръчки и внася директно от Бош Германия, но това е положението 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колеги аз си карам със свещите с който си дойде колата от Германия,говорих с моя майстор преди да ги сменим профилактично ,че не знам от колко време са,но и той ме предопреди ,че всичко е супер менте тук в Бг.!
И като им доиде времето от Вари:
Номенклатурен номер : 12129071003
Описание : Свещ искрова
Ед. цена (с ДДС) : 40.12 BGN
* Вари 2000 ООД си запазва право за промени в цените
И като им доиде времето от Вари:
NGK BKR6EQUP 4 12129071003 $16.63
Номенклатурен номер : 12129071003
Описание : Свещ искрова
Ед. цена (с ДДС) : 40.12 BGN
* Вари 2000 ООД си запазва право за промени в цените
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Доста от свещите на марката БОШ не струват,аз работя само с NGK,имам уред с който мога да симулирам работа в двигател заедно с налягането и работната темперетура и именно това се получава че като загреят свещите на БОШ почват да пробиват отсрани както е констатирал колегата от първия пост 

48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Сервизно обслужване на БМВ