.....
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
пробвай с dunlop sp sport 01 карам точно тоя размер, преди това имах още 2 чифта от същите и съм адски доволен. карал съм същия размер кумхо, конти и пирели.
като цяло тоя размер е повече комфорт, но дънлопа държи адски на сухо и мокро, спира отлично и е много безшумен.
ако имаш възможността да си ги купиш ще останеш адски доволен и ще забравиш за фулда, която си е една средностатистическа гума и нищо повече.
http://www.dunlop-tires.com/dunlop_bgbg//tyre_range/car_tyres/uhp/summer/sp_sport_01/
като цяло тоя размер е повече комфорт, но дънлопа държи адски на сухо и мокро, спира отлично и е много безшумен.
ако имаш възможността да си ги купиш ще останеш адски доволен и ще забравиш за фулда, която си е една средностатистическа гума и нищо повече.
http://www.dunlop-tires.com/dunlop_bgbg//tyre_range/car_tyres/uhp/summer/sp_sport_01/

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Ами от една седмица съм с тях и нямам никакви наблюдения за сега относно износването, но пък днес на дъжда показаха много добро сцепление. Иначе зимата бях с Алпин Пилот А3 235/45/17 и съм много доволен въпреки, че малко ме притесняваше ширината
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Няма хубави неща, само баничка с боза
Хем добри, хем да не се търкат... щом искаш гума да караш 5 години с нея си зимай некви Китайски и си ти 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Няма хубави неща, само баничка с бозаХем добри, хем да не се търкат... щом искаш гума да караш 5 години с нея си зимай некви Китайски и си ти
лошото е, че goodyear excellence са made in china

пилота също е много добра гума, но като говорим за конкретния размер.... не се вързва спорт с 55 профил и 5 серия на БМВ

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе, ако са правени във фабрика на Гудиър не виждам проблем, че са правени в Китай. Аз лично тва лято живот и здраве ще карам с Японски па да видим.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Японските гуми си ги правят за тяхния тип асфалт... който не е много еднакъв с европейския. Уж в Корейския регион е най-хубавия каучук, ама Кумхо не са най-добрите гуми
Освен на пробата се осланям на факта с какви гуми излизат от завода премиум класовете.
Не говорим за спортни гуми.

Освен на пробата се осланям на факта с какви гуми излизат от завода премиум класовете.
Не говорим за спортни гуми.

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Re: Относно летни гуми Fulda Exelero 225/55 WR16 95W
Колега аз карах с такива на Опел Омега Б и стоеше доста стабилно в завоите,завиваше като дъска.Сега на е39-ката сложих такива: http://www.avtogumi.bg/oscommerce/produ ... ts_id/4371 само че 18-ки и съм много доволен засегаWALL написа:Здравейте колеги! Имам запитване относно тези гуми http://www.avtogumi.bg/oscommerce/produ ... ts_id/5002
Ще съм благодарен да споделите вашите впечатления, защото 1 от колите (на баща ми Опела) е с Фулда, буса също. моите впечатления са, че държат по много км... Решил съм да обувам и БМВто с Фулда. Благодаря предварително!
15 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ