Летни гуми - Vredestein

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Летни гуми - Vredestein

Мнение от Giorceto » 07 Апр 2009, 17:28

НЯкой да е карал с Vredestein Sessanta? Впечталения ме интересуват...
Карах с предишния модел и съм доволен... просто искам да знам дали тва лято да си взема такива. Така изглеждат :)

Изображение
Изображение
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 07 Апр 2009, 19:15

Наскоро четох български вариант на аутобилд и там Vredestein бяха на първо място, ставаше въпрос за зимните им гуми , но изпреварваха Дънлоп и Гудиър . Според мен са добри, а и грайфера изглежда дооста добре особено за дъжд ще са идеални.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Re: Летни гуми - Vredestein

Мнение от gold_1 » 08 Апр 2009, 17:49

Giorceto написа:НЯкой да е карал с Vredestein Sessanta? Впечталения ме интересуват...
Карах с предишния модел и съм доволен... просто искам да знам дали тва лято да си взема такива. Така изглеждат :)

И мен живо ме интересува :D Макар, че моето вече е малко след дъжд, качулка, защото аз вече си ги поръчах... :mhihi: Това, което прочетох за тези гуми е, че са изключително добри на дъжд, много тихи... не толкова добри на сухо и може би са малко "меки" в смисъл, че вероятно по-бързо ще се износват...

Аватар
Кара: 525dА-2003

Re: Летни гуми - Vredestein

Мнение от mashina » 09 Апр 2009, 14:25

Giorceto написа:НЯкой да е карал с Vredestein Sessanta? Впечталения ме интересуват...

Изображение
Изображение
Аз скоро си взех точно такива 235/40/18 и от седмица са на колата.Не мога да кажа повече понеже съм карал само градско

Назад към Сервизно обслужване на БМВ