ADAC теста на летни гуми 2009
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
ADAC теста на летни гуми 2009
Здравейте колеги, гледам много теми за летни гуми и никъде не е направено по прилежно изглеждащо, та на мен ми попадна една тема и да я споделя с вас. Нека обсъдим оптималният вариант качество - цена и да видим какво е най-изгодно за госпожиците!
и таблицата за 205/55 R16 W
Впечатляващ е резултатът на Michelin Primacy (205/55 R16 W), които издържат двойно по-дълго и същевременно дават с около половин литър по-нисък разход на 100 км от последния в класацията при този размер.
информацията е взета от http://news.automedia.bg/read/6330.html
и таблицата за 205/55 R16 W
Впечатляващ е резултатът на Michelin Primacy (205/55 R16 W), които издържат двойно по-дълго и същевременно дават с около половин литър по-нисък разход на 100 км от последния в класацията при този размер.
информацията е взета от http://news.automedia.bg/read/6330.html
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
yulian4o написа:тва кво общо има с е36 ??
Ти какво е36-цата само с джанти ли я караш?!?!
Вместо да си търсиш за какво да се заядеш, може да оцениш темата. Ако искат админите могат да я преместят, но пиша в е36, защото в е39 си имат такава тема за зимните, а тук от 100 теми няма нито една, която да казва нещо смислено, а и отделно като собственик на такова BMW тук влизам най-много и ме интересува най-живо.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Немат ли тия тестове и за 17 и 18- ки?
Нещо намирисва тоя тест. Вярно, че има разлика в представянето на гумата в зависимост от размера, но чак толкова.. Малоя Футура бяха преди 3 или 4 години на 2 място в теста на летните 15- ки, а сега са "особено непрепоръчителни" при 14- ките..
Нещо намирисва тоя тест. Вярно, че има разлика в представянето на гумата в зависимост от размера, но чак толкова.. Малоя Футура бяха преди 3 или 4 години на 2 място в теста на летните 15- ки, а сега са "особено непрепоръчителни" при 14- ките..
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
Понеже някой може да не е толкова запознат (както се оказа, че съм и аз
и без да искам да засегна bum_bum) може да разгледа в google за "Allgemeinen Deutschen Automobil-Club" http://wapedia.mobi/bg/ADAC?t=5..
До колко са реални - според мен всички организации преследват И собствени цели, но ако можем да се доверим до известна степен на някой за автомобили, мисля че 15млн немци му разбират, пък и най-малкото всички се съобразяват с тях (тия правят близо 2 млрд годишно!?!?)

До колко са реални - според мен всички организации преследват И собствени цели, но ако можем да се доверим до известна степен на някой за автомобили, мисля че 15млн немци му разбират, пък и най-малкото всички се съобразяват с тях (тия правят близо 2 млрд годишно!?!?)
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ