Регулиране на фарове на стенд

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Регулиране на фарове на стенд

Мнение от hafte » 07 Мар 2009, 18:08

Здравейте колеги,

След 4 часово подменяне на оригиналните регулиращите щипки на фаровете (Facelift), с алуминиеви, фаровете са вече като нови.

Остана само да ги регулирам, но нямам подходящо място а и време да ги правя на стена.

Та въпроса ми е, дали знае някой място, стенд за регулиране на фарове, което да работи в събота и неделя в София?

Потребител
Аватар

Мнение от ednet » 07 Мар 2009, 19:26

Колега знам едно момче в Младост 4 , Иво се казва , той има стенд и регулира фарове. Сервиза му се намира в Младост 4 до Фантастико , но незнам дали работи в неделя :roll: Ако си на близо провери при него , мисля че към 5 лв. беше реглажа ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 07 Мар 2009, 21:15

СБА, 1 лев на фар или поне беше толкова миналата година

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hafte » 07 Мар 2009, 22:48

Ще мина утре през Младост да видя дали работи. Иначе през седмицата не е проблем. Има доста места с стендове. Лошото е, че явно няма работещи Събота и Неделя когато съм свободен.

Ако не работи момчето в Младост ще ги регулирам в понеделник. Сега поне се вижда повече от преди със счупените щипки.

Благодаря.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hafte » 08 Мар 2009, 12:56

Вече всичко е ОК.
Регулираха ми фаровете на пункта за прегледи на Радиал, който е на бул. Данаил Николаев.

Остана само да видя вечерта реалния резултат.

:mhihi:

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 09 Мар 2009, 14:25

В абслолютно всеки пунк за ГТП има стенд, това е задължително оборудване от ДАИ!
Друг е въпроса дали някой може да работи добре с него,и дали им се занимава
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hafte » 09 Мар 2009, 14:36

Ами по принцип MOGY много си прав. Въпроса е, че стенда го ползват в 99% от случаите само да събира прах, или за диагностициране пред контролните органи.

Преди Радиала минах покрай едни смотаняци до нас, и ми казаха, че "Тук е пунк за прегледи а не сервиз"

Както и да е хората се справиха прекрасно с реглажа, а аз с разглобяването и ремонта на фаровете.

Крайният резултат е, че са като нови и за 80 EUR, са с метални щипки.
На който са му счупени знае какво е. Направо ПРОГЛЕДНАХ, защото да караш като прилеп не си е работа.

Назад към Сервизно обслужване на БМВ