Разрешено ли е таблото да е два цвята?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Разрешено ли е таблото да е два цвята?

Мнение от bmwfenkat@ » 26 Фев 2009, 20:22

Знам че има такива автомобилни табла с 2 цвята,но ми казаха че май трябва да се мине през кат.Аз незнам да има някаква забрана.Някой ако знае нещо по въпроса моля да сподели :D

П.С.Извинявам се без да искам сбърках раздела моля модераторите ако може да я преместят.Много се извинявам

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Разрешено ли е таблото да е два цвята?

Мнение от LiTtLeRoCk » 26 Фев 2009, 20:49

bmwfenkat@ написа:Знам че има такива автомобилни табла с 2 цвята,но ми казаха че май трябва да се мине през кат.Аз незнам да има някаква забрана.Някой ако знае нещо по въпроса моля да сподели :D

П.С.Извинявам се без да искам сбърках раздела моля модераторите ако може да я преместят.Много се извинявам
Няма кой да дойде и да ти гледа таблото с колко цвят е.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Фев 2009, 21:02

тая тема в който и да е подфорум нема да е на място!! как можа да ти хрумне даже ,че цвета на таблото има някаква връзка с кат!?!? моля те обясни ни го или кажи кой те закачи на тоя бастун да клъвнеш....!

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfenkat@ » 26 Фев 2009, 21:14

SKISA написа:тая тема в който и да е подфорум нема да е на място!! как можа да ти хрумне даже ,че цвета на таблото има някаква връзка с кат!?!? моля те обясни ни го или кажи кой те закачи на тоя бастун да клъвнеш....!

И аз не вярвам в такива глупости,но като ми го казаха се зачудих как е възможно заради цвят на табло да се минава през кат и какво общо има.Исках мнения на други за да потвърдя че това е глупост.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 26 Фев 2009, 21:55

дълго мислих тая тема за кои раздел е
и в края на краищата я хакнах тук.
моля колегите да не се заяждат с момичето.
никои не се е родил научен.
изтрих ненужните постове
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 26 Фев 2009, 22:53

няма никакви проблеми с никой, но внимавай какво правиш, че да не съжаляваш после, виждал съм едно-две БМВ-та с цветни табла които са ми харесали, всичко друго е било селяния....
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Koz » 26 Фев 2009, 23:20

Според мене не е забранено защото по никакъв начин ама абсолютно никакъв не пречи на останалите участници в движението.

младши ентусиаст
Аватар

=

Мнение от S-M » 27 Фев 2009, 0:36

:++

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 27 Фев 2009, 0:55

Ако сменим салона от черен на бял или обратното какво правим?!Пак ли трябва да минем през КАТ..
Тия които са ти казали че трябва но да не би да не са те разбрали че питаш за табло...вместо за външния цвят на купето :|

Потребител
Аватар
Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
Мечтае да кара: BMW M4

Мнение от Blue2 » 27 Фев 2009, 1:33

Според стандартите за Автомобилно производство има регулации какъв цвят и колко осветено може да ти е таблото.
Защото много силната светлина или ярък цвят вреди на концентрацията, намалява активноста на зрението и т.н.
Ако сте забелязали, когато си светнете лампата в купето или радиото свети много, тудно се кара нощем. Тези неща ги регулират във автомобилните заводи. Естествено всеки после може да си ги направи каквото си иска.
Незнам в някоя страна да е регулирано със закон.. но може и да го има.. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 01 Мар 2009, 22:31

bmwfenkat@ написа:И аз не вярвам в такива глупости,но като ми го казаха се зачудих как е възможно заради цвят на табло да се минава през кат и какво общо има.Исках мнения на други за да потвърдя че това е глупост.

Едно време беше много модерно таблата на москвичите 12-ци да се "обличат" с болана и въобще да караш такава си беше голяма гъзария ...........

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 02 Мар 2009, 1:27

moni76 написа:няма никакви проблеми с никой, но внимавай какво правиш, че да не съжаляваш после, виждал съм едно-две БМВ-та с цветни табла които са ми харесали, всичко друго е било селяния....
:yes:

Назад към Сервизно обслужване на БМВ