Къде във Варна правят реглаж на пр./зад. мост

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Къде във Варна правят реглаж на пр./зад. мост

Мнение от mihal » 14 Окт 2008, 19:55

Колеги кажете къде правят реглаж на преден заден мост във варна също и ъгъла който сключват задните гуми с асфалта че ми е отворена задницата мноо и яде гуми. Значи разбрах че трябва да е компютърен че мноо били ниски 3-ките. Ходих при "жижо" ма не съм доволен , колата дърпа леко налево и каза че било нормално да е разчекната задницата.
Добре е и да разбират от БМВ-та.
Мерси предварително!
п.с. варианта "варна карс" отпадна че искат 70лв :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 14 Окт 2008, 21:44

Пробай в булавто с/у Метро,май беше около 20лв.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316i

Мнение от to6eto88 » 14 Окт 2008, 21:54

колега бягай при Краси при краси :winky:
Важното е да си в играта !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: Къде във Варна правят реглаж на пр./зад. мост

Мнение от mad_presley » 15 Окт 2008, 0:27

mihal написа:п.с. варианта "варна карс" отпадна че искат 70лв :)

Не го изключвай този вариант, защото аз обиколих всички прехвалени сервизи в града, наринах ~250лв по реглажи и постоянно имах проблеми свирене на гуми в завои с ниска скорост, крива геометрия, дърпане във всевъзможни посоки, наслушах се и как гумите ми били виновни, а са чисто нови и никак не са евтини, как така било нормално и куп глупости.Накрая си отидох във Варна карс, пих едно кафе докато мине реглажа и си тръгнах по-доволен от всякога ;)
Може да струва 150лв реглажа, но си струва!

ентусиаст
Аватар

Мнение от mihal » 15 Окт 2008, 8:37

to6eto88 написа:колега бягай при Краси при краси :winky:

къде е краси?

mad_presley написа:
mihal написа:п.с. варианта "варна карс" отпадна че искат 70лв :)

Не го изключвай този вариант, защото аз обиколих всички прехвалени сервизи в града, наринах ~250лв по реглажи и постоянно имах проблеми свирене на гуми в завои с ниска скорост, крива геометрия, дърпане във всевъзможни посоки, наслушах се и как гумите ми били виновни, а са чисто нови и никак не са евтини, как така било нормално и куп глупости.Накрая си отидох във Варна карс, пих едно кафе докато мине реглажа и си тръгнах по-доволен от всякога ;)
Може да струва 150лв реглажа, но си струва!

ми вкраен случай и аз съм там
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 15 Окт 2008, 9:51

ПРИМЕКС

намира се в ЗПЗ под т.н. "кораба". Пише с големи букви ПРИМЕКС, гуми, баланс, реглаж и т.н.

Аз ходя само там за гуми, баланси и реглажи. Техниката е на много високо ниво и работят сериозно и качествено и не на последно място са вежливи с клиентите.

Ще се ориентираш лесно, защото има много камиони и автобуси - от едната страна е за тежкотоварни, а от другата страна е за леки коли.

Като ти направи реглажите компютъра ти разпечатва документ - номера на колата, дата и стойности на реглажа - какви са били при инспекцията и какви са станали след реглажа. Тази бумажка я слагаш при сервизната история на автомобила - абе както си е в "европата" :D

Апропо 15лв
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от mihal » 16 Окт 2008, 7:47

ddddk написа:ПРИМЕКС

намира се в ЗПЗ под т.н. "кораба". Пише с големи букви ПРИМЕКС, гуми, баланс, реглаж и т.н.

Аз ходя само там за гуми, баланси и реглажи. Техниката е на много високо ниво и работят сериозно и качествено и не на последно място са вежливи с клиентите.

Ще се ориентираш лесно, защото има много камиони и автобуси - от едната страна е за тежкотоварни, а от другата страна е за леки коли.

Като ти направи реглажите компютъра ти разпечатва документ - номера на колата, дата и стойности на реглажа - какви са били при инспекцията и какви са станали след реглажа. Тази бумажка я слагаш при сервизната история на автомобила - абе както си е в "европата" :D

Апропо 15лв

Да ти кажа като си взимах гумите от там ми мина на ума да правя там реглажа... Днес ще го направя най вероятно :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от mihal » 21 Окт 2008, 15:37

Днес ходих на ПРИМЕКС и май ще остана доволен. Имаше за регулиране на задния мост, макар че при ЖИЖО ми казаха че всичко било наред "те БМВ-тата били така" така ама не баш толкова. :mhihi:
Сега пак като чели дърпа леко на дясно но може и така да ми се струва.
Само страничния наклон на предните ми е в червено ама може и втулки да се наложи да сменям.
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от cougar » 25 Окт 2008, 1:18

mihal написа:Днес ходих на ПРИМЕКС и май ще остана доволен. Имаше за регулиране на задния мост, макар че при ЖИЖО ми казаха че всичко било наред "те БМВ-тата били така" така ама не баш толкова. :mhihi:
Само страничния наклон на предните ми е в червено ама може и втулки да се наложи да сменям.
Изображение
Колега като гледам липсват данни за надлъжния наклон който е голям фактор за отклонението на автомобила от правта ос на движение ,а ако имаш втулки износени незнам как някои може да ти направи реглаж просто трябва да се сменят и реглажа е след това всяка друга ИНТЕРВЕНЦИЯ БЕЗ ПРОВЕРКА НА ХОДОВАТА ЧАСТ ДАЛИ Е ЗДРАВА Е РАВНОСИЛНА НА НИЩО СВЪРШЕНА РАБОТА а и между другото като гледам база данните са за BMW E38 а по подиса не си ли с E36?

Потребител
Аватар

Мнение от cougar » 25 Окт 2008, 1:29

cougar написа:
mihal написа:Днес ходих на ПРИМЕКС и май ще остана доволен. Имаше за регулиране на задния мост, макар че при ЖИЖО ми казаха че всичко било наред "те БМВ-тата били така" така ама не баш толкова. :mhihi:
Изображение
Колега като гледам липсват данни за надлъжния наклон който е голям фактор за отклонението на автомобила от правта ос на движение ,а ако имаш втулки износени незнам как някои може да ти направи реглаж просто трябва да се сменят и реглажа е след това всяка друга ИНТЕРВЕНЦИЯ БЕЗ ПРОВЕРКА НА ХОДОВАТА ЧАСТ ДАЛИ Е ЗДРАВА Е РАВНОСИЛНА НА НИЩО СВЪРШЕНА РАБОТА

Потребител
Аватар
Кара: 320td
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Compact 320td 150ps

Мнение от bravo83 » 23 Фев 2009, 17:26

и аз правих реглаж преден, заден мост в ПРИМЕКС-а. моя лист изглежда по същия начин т.е. няма цифри на реда надлъжен наклон... явно не само при колегата са го спестили.

иначе и аз сменям гуми само там и съм доволен. като цяло са любезни и има чат пат отстъпки :)

Назад към Сервизно обслужване на БМВ