Търся сервиз във Варна!
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Търся сервиз във Варна!
Колеги, тряба ми сервиз или майстор във Варна, който да разполага с всички диагностични компютри за BMW.
Сменям си таблото с такова с голям БК и ми трябва човек, който може да го прекодира.
Оторизирам сервиз не ми върши работа, защото съм наясно какви грешки ще им излезе и знам, че няма да се занимават повече.Трябва ми някой, който разбира и да мога да съм до него при процедурите.
Сменям си таблото с такова с голям БК и ми трябва човек, който може да го прекодира.
Оторизирам сервиз не ми върши работа, защото съм наясно какви грешки ще им излезе и знам, че няма да се занимават повече.Трябва ми някой, който разбира и да мога да съм до него при процедурите.

- sandik1
- Потребител
-
- Детайли за колата: E39 525d Touring 2002
Ако намериш такъв и си доволен пиши, защото аз досега не съм случил. Чувал съм добри думи за БОШа на пазарчето под Кауфланд в Младост но не знам дали ще се наемат за твоя проблем.Виж също и на БОШа над затвора Каниц и какъв там беше. Успех.
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Аз също съм чувал мн добри отзиви за Импас 56,баща ми беше ходил за една аларма при тях преди доста време и само там успяха да я оправят.Само незнам дали ще се съгласят да им стоиш на главата,че е малко неприятно.Аз също имам сервиз(за автоключарски услуги) и знам колко е неприятно някой да ти стои на главата и още повече да ти дава акъл как да си вършиш работата
( това по никакъв начин неискам да прозвучи,че си досадник
) .Искрено ти пожелавам да си намериш такъв майстор,защото пък знам какво е да ти пипат нещо по колата и да си в невидение какво правят
Имам един приятел,който се занимава с диагностики по колите и има до колкото знам добра техника. Ако ми обясниш какво точно искаш да се направи мога да го питам дали ще успее да ти свърши работа и тогава няма да има проблем да стоиш до него колкото искаш 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Импас56 не знам да има GT1, DIS/MODIC или някакъв друг квалитетен диагностичен компютър, който да ми свърши работа.А трябва да съм там, защото едва ли някога са прекодирали навигация и табло на Е39, а аз знам точно как трябва да стане.Както във Варна Карс не могат, така и други няма да могат.Ако таблото и навигацията ми бяха чисто нови е лесно, но когато трябва да се прекодират части от една кола на друга си има тънкости, които много малко хора знаят.
След като хората в Америка не могат да прекодират в оторизираните сервизи, какво остава за нашите.Поне така се оплакват в Navigation A/V форума http://www.bimmerboard.com/forums/bmwnav/
След като хората в Америка не могат да прекодират в оторизираните сервизи, какво остава за нашите.Поне така се оплакват в Navigation A/V форума http://www.bimmerboard.com/forums/bmwnav/
- боцко
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520,523
ами
Виж, намери някои с карсофт 6.5 интерфеис.Моят има функция за кодиране на различни модули, в упътването пише че може да реши твоя проблем, но аз не сам пробвал .Струва към 80 лв в и беи
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ