Реглаж заден мост Е36!
Модератор: Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Реглаж заден мост Е36!
Значи един съвет от мен като ходите да си регулирате предницата,не забравяите че и задницата е не по малко важна.Дори на задницата се регулира сходимост и страничен наклон.Мен ми отнема двапъти повече време заницата отколкото отпред.
Та като ви регулират задния мост питайте майстора сходимоста отзад как е и ако не е в норми може ли да я направи(защото има доста на който не им се разправя)а не е нищо сложно!
Ето резултат не от дрифтове или бърнаулти а от нормално каране и то в рамките на 3мес. (сходимоста отзад на това колело беше +1.08 градуса при оптимални +0.12)

Mного хора си мислят че БМВто им им яде гумите защото е разкрачено:
защото това се забелязва на пръв поглед(но не е така защото при Е36 страничния наклон отзад-оптимален е -1.40 градуса което изобщо не е малко).Но основния фактор е сходимост ,която често пъти се пренебрегва от доста майстори.
Та като ви регулират задния мост питайте майстора сходимоста отзад как е и ако не е в норми може ли да я направи(защото има доста на който не им се разправя)а не е нищо сложно!
Ето резултат не от дрифтове или бърнаулти а от нормално каране и то в рамките на 3мес. (сходимоста отзад на това колело беше +1.08 градуса при оптимални +0.12)

Mного хора си мислят че БМВто им им яде гумите защото е разкрачено:

защото това се забелязва на пръв поглед(но не е така защото при Е36 страничния наклон отзад-оптимален е -1.40 градуса което изобщо не е малко).Но основния фактор е сходимост ,която често пъти се пренебрегва от доста майстори.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ