Автоцентър Диагонал
Модератор: Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Автоцентър Диагонал
Здравейте, забавих се с разказа за тази случка но е хубаво да я прочетете:
Става въпрос за Автоцентър Диагонал на бул. Европа
Бях там преди 2 седмици, тъй като оттам си купих зимните гуми, който бяха на добра оферта/ Дебика Фриго 2 195/65/15 Х 95лв + безплатен монтаж, баланс и т.н. /
Тъй като бях сменял и пружините, исках и реглаж на преден мост.
Искам да уточня че имах някакво похлопване отпред.
Качих колата на стенда, гледаха я "специалистите" и отсякоха: предницата ти е за ремонт! Имаш за смяна два тампона на амортесьорите, биалетки, шарнири... абе най-добре смени целите носачи за да си сигурен
А най-добре е да оставиш колата сутринта при нас, ние ще ти я оправиме и ще ти звъннем да си я вземеш следобяд.
Аз този филм съм го слушал на касетка още по времето на Лепа Брена
Казвам им "Сваляйте колата, ще събирам пари за ремонт и след някоя Нова Година ще мина"
Отивам при Хари в Надежда, качва я за оглед и се оказва че имам 1 биалетка за смяна! Нищо друго!
Извода е : Внимавайте с Диагонал! Не им вярвайте и търсете второ мнение...
Става въпрос за Автоцентър Диагонал на бул. Европа
Бях там преди 2 седмици, тъй като оттам си купих зимните гуми, който бяха на добра оферта/ Дебика Фриго 2 195/65/15 Х 95лв + безплатен монтаж, баланс и т.н. /
Тъй като бях сменял и пружините, исках и реглаж на преден мост.
Искам да уточня че имах някакво похлопване отпред.
Качих колата на стенда, гледаха я "специалистите" и отсякоха: предницата ти е за ремонт! Имаш за смяна два тампона на амортесьорите, биалетки, шарнири... абе най-добре смени целите носачи за да си сигурен

А най-добре е да оставиш колата сутринта при нас, ние ще ти я оправиме и ще ти звъннем да си я вземеш следобяд.
Аз този филм съм го слушал на касетка още по времето на Лепа Брена

Казвам им "Сваляйте колата, ще събирам пари за ремонт и след някоя Нова Година ще мина"
Отивам при Хари в Надежда, качва я за оглед и се оказва че имам 1 биалетка за смяна! Нищо друго!
Извода е : Внимавайте с Диагонал! Не им вярвайте и търсете второ мнение...
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ