Питане за майстор или сервиз в Пловдив?
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Питане за майстор или сервиз в Пловдив?
Здравейте колеги!
Имам питане относно сервиз в Пловдив.Казаха ми че има някакъв майстор ли е сервиз ли е,който го държи някакъв полицай,бил много добър и си разбира от работата.Дори има е39.Вярно ли е това?Ако някой може да ме насочи с координати за връзка и да сподели впечатления ще съм много благодарен.Поздрави!
Имам питане относно сервиз в Пловдив.Казаха ми че има някакъв майстор ли е сервиз ли е,който го държи някакъв полицай,бил много добър и си разбира от работата.Дори има е39.Вярно ли е това?Ако някой може да ме насочи с координати за връзка и да сподели впечатления ще съм много благодарен.Поздрави!
- penevi1979
- Потребител
-
- Кара: е 39 520i 1997
Здравей колега мога да ти препоръчам 100% в кичука кастрол сервиз до данъчното много добър майстор имат там работил е дълго време в найси кар и е много навътре в нещата работи само и единствено с оригинални части масла и т.н. но не му знам името ще го търсиш при газаджията но има доста работа и става със записване но чакането си заслужава защото когато и да минеш оттам винаги има по 1-2 баварки отпред и той самия мисля кара една черна тройка 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ