Сервизи D&N лъжат !!!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Сервизи D&N лъжат !!!

Мнение от blackrider » 01 Сеп 2008, 21:07

Колеги бъдете внимателни в сервиз D&N намиращ се в Подуене,София лъжат в цените! Не на труда ами Ви играят с цените на частите!!!
Ясно е ,че във всички сервизи това им е редовния номер,но тези се оляха ....близо по 60лв отгоре на част ме натовариха! Кофтито е ,че си "сверих" часовника ,след като си взех колата от там. На всичкото отгоре ми смениха здрави части и проблема си остана . Правих рекламация веднага! Отговорът бе:
Това което подменихме беше "тръгнало"
ела утре да ти сменил и това което е счупено!!!!!
Ще ги взривя!!!!
Имаха наглоста днес да ми звънят да ме "подсетили" ,че са ми купили частите и то даже по-евтино!!! Пак с по 33 лв отгоре!!!!!!!
Няма да споменавам подробности!
ВНИМАВАЙТЕ !!! :shock:
пп.Установих, че заменената нова част е ТУРСКА!!!!!! А ми казаха ,че е Германска!

Е30-джия
Аватар
Кара: ssssssss
Мечтае да кара: e30

Мнение от etmoni » 01 Сеп 2008, 22:36

И в Люлин е са така

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 01 Сеп 2008, 23:18

ами носете си частите.И само за труд се интересувайте колко вземат.Или преди да ви сменят нещата проверете колко струват.Просто е. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 02 Сеп 2008, 6:48

matros написа:ами носете си частите.И само за труд се интересувайте колко вземат.Или преди да ви сменят нещата проверете колко струват.Просто е. ;)

Това е вариянт,но ТЕ са некадърни!!! Май не си прочел : смениха ми части които са здрави и ми върнаха колата със същия проблем както им я закарах! Платих 520лв за нищо,на всичкото отгоре частите са с по 60лв по-скъпи от колкото трябва и са ТУРСКИ !!!!
Е това обслужване ли е?

Но има приказка : докато има бълъци,ще има и тарикати!!!
Е в случая аз излезнах балъка :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 02 Сеп 2008, 16:46

Ми сменте майстора де! :mhihi:
В този форум ако неможете да намерите майстори,тогава незнам в кой бихте могли. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 10 Сеп 2008, 5:27

мани че тея ми смениха бенз..помпа и започна да тече бензин ..пълни некъдърници
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 12 Сеп 2008, 20:52

Ми батка, какво да кажа. Ходих в Люлинския сервиз ама кой да търся и т.н. по предварителни уговорки. Техника който търсих не веднъж и то по време на отпуската му по телефона, с най-голямо разбиране за проблемите ми, ме информира какво да правя и т.н. да си реша проблемите. Съответно той ми барника по колата и никой друг. Бях плътно до него през цялото време, никой нищо не ми каза и дори не ми направиха забележка да напусна ремонтното хале. За части не мога да кажа нищо, защото сам си ги купувам и сменям.

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 13 Сеп 2008, 8:52

NikiNikolov написа:Ми батка, какво да кажа. Ходих в Люлинския сервиз ама кой да търся и т.н. по предварителни уговорки. Техника който търсих не веднъж и то по време на отпуската му по телефона, с най-голямо разбиране за проблемите ми, ме информира какво да правя и т.н. да си реша проблемите. Съответно той ми барника по колата и никой друг. Бях плътно до него през цялото време, никой нищо не ми каза и дори не ми направиха забележка да напусна ремонтното хале. За части не мога да кажа нищо, защото сам си ги купувам и сменям.

ама Ники ти не си ли майстор :roll:

Мафиозо!
Аватар

Re: Сервизи D&N лъжат !!!

Мнение от rado_rf » 16 Сеп 2008, 9:33

blackrider написа:Колеги бъдете внимателни в сервиз D&N намиращ се в Подуене,София лъжат в цените! Не на труда ами Ви играят с цените на частите!!!
Ясно е ,че във всички сервизи това им е редовния номер,но тези се оляха ....близо по 60лв отгоре на част ме натовариха! Кофтито е ,че си "сверих" часовника ,след като си взех колата от там. На всичкото отгоре ми смениха здрави части и проблема си остана . Правих рекламация веднага! Отговорът бе:
Това което подменихме беше "тръгнало"
ела утре да ти сменил и това което е счупено!!!!!
Ще ги взривя!!!!
Имаха наглоста днес да ми звънят да ме "подсетили" ,че са ми купили частите и то даже по-евтино!!! Пак с по 33 лв отгоре!!!!!!!
Няма да споменавам подробности!
ВНИМАВАЙТЕ !!! :shock:
пп.Установих, че заменената нова част е ТУРСКА!!!!!! А ми казаха ,че е Германска!

Ами ти си си за бой. Ей горе Иво е направил тема "Некоректни сервизи". Ми четете бе хора.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 16 Сеп 2008, 14:19

Някои части в Дару са с около 100% по-евтини отколкото по Козлодуй магазините :mhihi:
AcoTo®

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 18 Сеп 2008, 15:54

Да, така е!
Те вече присъстват при некоректните.... защо не четете?!
За какво ви служи тогава този форум, само за да се оплаквате?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 19 Сеп 2008, 9:25

etmoni написа:И в Люлин е са така

мен с 16 лв повече от обявеното ми взеха при смяна на консумативите и ми предлагаха някакви части незнайни за мен и понеже аз не им се оставих те ми обясниха, че и без това бош мош дето предлагат е китайско да си взема "от провинцията циан дзън мън" поне гарация че е немско. Ебати негодниците отиваш с добри намерения а те ти се а те като пирани около тебе .
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

сервиз

Мнение от vladi2828 » 21 Окт 2008, 11:36

аз съм много довилен от сервиза D&N в Овчакупел-София , имат оригинални части , по окачването на BMW и са с цени около 15% по ниски от камор и дару,труда е на нормални цени а техниката и качеството добро и най важното ако нещо не могат дати го свършат при тях, те насочват къде да отидеш а неси правят екперименти,също ако пожелаеш можеш да гледаш какво става с колата ти докато се ремонтира за 5 години ремонти при тях едн път не са ме подвели. Явно си зависи от хората и начина работа.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 21 Окт 2008, 11:58

Търсете си правата бе, хора. Ето тук http://www.kzp.bg/

Назад към Сервизно обслужване на БМВ