Сервизи D&N лъжат !!!
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Сервизи D&N лъжат !!!
Колеги бъдете внимателни в сервиз D&N намиращ се в Подуене,София лъжат в цените! Не на труда ами Ви играят с цените на частите!!!
Ясно е ,че във всички сервизи това им е редовния номер,но тези се оляха ....близо по 60лв отгоре на част ме натовариха! Кофтито е ,че си "сверих" часовника ,след като си взех колата от там. На всичкото отгоре ми смениха здрави части и проблема си остана . Правих рекламация веднага! Отговорът бе:
Това което подменихме беше "тръгнало"
ела утре да ти сменил и това което е счупено!!!!!
Ще ги взривя!!!!
Имаха наглоста днес да ми звънят да ме "подсетили" ,че са ми купили частите и то даже по-евтино!!! Пак с по 33 лв отгоре!!!!!!!
Няма да споменавам подробности!
ВНИМАВАЙТЕ !!!
пп.Установих, че заменената нова част е ТУРСКА!!!!!! А ми казаха ,че е Германска!
Ясно е ,че във всички сервизи това им е редовния номер,но тези се оляха ....близо по 60лв отгоре на част ме натовариха! Кофтито е ,че си "сверих" часовника ,след като си взех колата от там. На всичкото отгоре ми смениха здрави части и проблема си остана . Правих рекламация веднага! Отговорът бе:
Ще ги взривя!!!!
Имаха наглоста днес да ми звънят да ме "подсетили" ,че са ми купили частите и то даже по-евтино!!! Пак с по 33 лв отгоре!!!!!!!
ВНИМАВАЙТЕ !!!

пп.Установих, че заменената нова част е ТУРСКА!!!!!! А ми казаха ,че е Германска!
- etmoni
- Е30-джия
-
- Кара: ssssssss
- Мечтае да кара: e30
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
ами носете си частите.И само за труд се интересувайте колко вземат.Или преди да ви сменят нещата проверете колко струват.Просто е. 

- blackrider
- младши ентусиаст
-
matros написа:ами носете си частите.И само за труд се интересувайте колко вземат.Или преди да ви сменят нещата проверете колко струват.Просто е.
Това е вариянт,но ТЕ са некадърни!!! Май не си прочел : смениха ми части които са здрави и ми върнаха колата със същия проблем както им я закарах! Платих 520лв за нищо,на всичкото отгоре частите са с по 60лв по-скъпи от колкото трябва и са ТУРСКИ !!!!
Е това обслужване ли е?
Но има приказка : докато има бълъци,ще има и тарикати!!!
Е в случая аз излезнах балъка

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ми батка, какво да кажа. Ходих в Люлинския сервиз ама кой да търся и т.н. по предварителни уговорки. Техника който търсих не веднъж и то по време на отпуската му по телефона, с най-голямо разбиране за проблемите ми, ме информира какво да правя и т.н. да си реша проблемите. Съответно той ми барника по колата и никой друг. Бях плътно до него през цялото време, никой нищо не ми каза и дори не ми направиха забележка да напусна ремонтното хале. За части не мога да кажа нищо, защото сам си ги купувам и сменям.
NikiNikolov написа:Ми батка, какво да кажа. Ходих в Люлинския сервиз ама кой да търся и т.н. по предварителни уговорки. Техника който търсих не веднъж и то по време на отпуската му по телефона, с най-голямо разбиране за проблемите ми, ме информира какво да правя и т.н. да си реша проблемите. Съответно той ми барника по колата и никой друг. Бях плътно до него през цялото време, никой нищо не ми каза и дори не ми направиха забележка да напусна ремонтното хале. За части не мога да кажа нищо, защото сам си ги купувам и сменям.
ама Ники ти не си ли майстор

Re: Сервизи D&N лъжат !!!
blackrider написа:Колеги бъдете внимателни в сервиз D&N намиращ се в Подуене,София лъжат в цените! Не на труда ами Ви играят с цените на частите!!!
Ще ги взривя!!!!
ВНИМАВАЙТЕ !!!
Ами ти си си за бой. Ей горе Иво е направил тема "Некоректни сервизи". Ми четете бе хора.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Да, така е!
Те вече присъстват при некоректните.... защо не четете?!
За какво ви служи тогава този форум, само за да се оплаквате?
Те вече присъстват при некоректните.... защо не четете?!
За какво ви служи тогава този форум, само за да се оплаквате?
etmoni написа:И в Люлин е са така
мен с 16 лв повече от обявеното ми взеха при смяна на консумативите и ми предлагаха някакви части незнайни за мен и понеже аз не им се оставих те ми обясниха, че и без това бош мош дето предлагат е китайско да си взема "от провинцията циан дзън мън" поне гарация че е немско. Ебати негодниците отиваш с добри намерения а те ти се а те като пирани около тебе .

сервиз
аз съм много довилен от сервиза D&N в Овчакупел-София , имат оригинални части , по окачването на BMW и са с цени около 15% по ниски от камор и дару,труда е на нормални цени а техниката и качеството добро и най важното ако нещо не могат дати го свършат при тях, те насочват къде да отидеш а неси правят екперименти,също ако пожелаеш можеш да гледаш какво става с колата ти докато се ремонтира за 5 години ремонти при тях едн път не са ме подвели. Явно си зависи от хората и начина работа.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Търсете си правата бе, хора. Ето тук http://www.kzp.bg/
14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ