КОЯ ЗИМНА ГУМА Е НАИ ДОБРА ЗА МОЯТА МАШИНКА
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
EnthusiasT написа:Denev написа:EnthusiasT написа:брей секи ден нещо ново научаваш,неска 320 компакт,утре X5 само с педно мани
Има такова нещо, само че е от новите компакти и е дизел (точното му обозначение е 320td)!
Ето колега, днес научи нещо ново!
да колега но до колкото знам си говорим за Е 36 ...
Не точно, щото раздела е "Сервизно обслужване на BMW" (а не на e36) и колегата който е пуснал тая тема ( ... както е написал 320 компакт) би трябвало да кара е46 Compact 320td!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Баси вместо да му отговорите на човека 3/4 се вързахте за тва кво е написал човека (320 компакт) е голямата работа, объркал се е или пък не, а може и мтоора да е сменил, кво значение има
иначе по темата ако ти се дават пари купи си ultra grip 7, не знам човек недоволен от тази гума, а и я водеха енда от най-добрата зимна, но и цената си е соленичка, аз иначе миналата зима си кпих 4 чистак нови Ласса Сноууей 2 (или нещо от тоя сорт) и не са лоши за цената си

иначе по темата ако ти се дават пари купи си ultra grip 7, не знам човек недоволен от тази гума, а и я водеха енда от най-добрата зимна, но и цената си е соленичка, аз иначе миналата зима си кпих 4 чистак нови Ласса Сноууей 2 (или нещо от тоя сорт) и не са лоши за цената си

Tux0 Ca !

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ