акумолатор
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Препоръчва се 46А/h, а за марката зависи от парите които ти се дават!Аз залагам на "Искра"от няколко години и съм много доволен.Можеш да зи вземеш и по-силен акумулатор,но не повече от 55A/h,щото няма да се зарежда като хората.

- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
и аз сам сас искра и не ми е правил проблеми ве4е година и нищо но ако се налойи да сменям ще е или с бош или сас варта
Alfa 75 Turbo -- Е36 Touring M50B30++ -- E36 Coupe M50 -- Rover Tomcat 216 coupe
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- plradev
- старши ентусиаст
-
Monbat не си взимай!!!Довери ми се!В работата от 6бр. нови акумулатора Monbat,5 не устискаха и 2 години!Ако е български по-добре "Искра" и в краен случай "Старт".Bosch silver,също е голямо дърво,а ако ти се дават пари ''Exide" e много по-дoбър вариант от "Varta" 

plradev написа:Monbat не си взимай!!!Довери ми се!В работата от 6бр. нови акумулатора Monbat,5 не устискаха и 2 години!Ако е български по-добре "Искра" и в краен случай "Старт".Bosch silver,също е голямо дърво,а ако ти се дават пари ''Exide" e много по-дoбър вариант от "Varta"
само ще те светна че завода на Старт вече е на МОНБАТ ,а за искрата съм съгласен

- plradev
- старши ентусиаст
-
vladuicho написа:plradev написа:Monbat не си взимай!!!Довери ми се!В работата от 6бр. нови акумулатора Monbat,5 не устискаха и 2 години!Ако е български по-добре "Искра" и в краен случай "Старт".Bosch silver,също е голямо дърво,а ако ти се дават пари ''Exide" e много по-дoбър вариант от "Varta"
само ще те светна че завода на Старт вече е на МОНБАТ ,а за искрата съм съгласен
Ами благодаря за инфото,значи и "старта" отпада

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5