Некоректен сервиз, и то МНОГО некоректен.
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
да изкажа и аз мнение по този въпрос...
Въпросът със смяната на маслото е толкова банален, че ми е трудно да си представя как продължават "майсторските" изпълнения!
При смяна на масло да не смениш дифтунг е все едно да си вдигнеш гащите без да го изтръскаш! Ще ме извинявате за сравнението ама много се дразня като чувам такива майсторлъци...
Иначе, моя опит - всеки доставчик на масло с доказан произход предлага и безплатна смяна - съответно ти сменя и филтрите безплатно, като ги купиш пак от същия доставчик. Съгласен съм, че безплатен обяд няма, НО ако си направиш сметката - да си купиш маслото от МЕТРО с 10 стотинки по-евтино на литър и да дадеш 25 лв за смяна в съмнителен сервиз - ИЛИ да платиш маслото с по 10-15 ст/л по-скъпо и да ти сложат професионално (ЕЛЕМЕНТАРНО е!) масло и филтри със сертификат за произход и с гаранция за качеството на маслото, филтрите и монтажа им!!!
Изборът е твой, приятел! Понякога по-скъпото излиза по-евтино...
Поне това е моето скромно мнение 
Въпросът със смяната на маслото е толкова банален, че ми е трудно да си представя как продължават "майсторските" изпълнения!

При смяна на масло да не смениш дифтунг е все едно да си вдигнеш гащите без да го изтръскаш! Ще ме извинявате за сравнението ама много се дразня като чувам такива майсторлъци...
Иначе, моя опит - всеки доставчик на масло с доказан произход предлага и безплатна смяна - съответно ти сменя и филтрите безплатно, като ги купиш пак от същия доставчик. Съгласен съм, че безплатен обяд няма, НО ако си направиш сметката - да си купиш маслото от МЕТРО с 10 стотинки по-евтино на литър и да дадеш 25 лв за смяна в съмнителен сервиз - ИЛИ да платиш маслото с по 10-15 ст/л по-скъпо и да ти сложат професионално (ЕЛЕМЕНТАРНО е!) масло и филтри със сертификат за произход и с гаранция за качеството на маслото, филтрите и монтажа им!!!
Изборът е твой, приятел! Понякога по-скъпото излиза по-евтино...

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Абе пичове аз си смених маслото за 10 мин.работа (иначе 30 мин. без да бързам поради това че чаках хубу да се изтече старото) и си пия биричката спокойно а вие още ходите по сервизи за елементарни неща! 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
cucko ма ний сме елементарни хора ве .... затва 1-во чети темата и целия пост а тогава пиши коментар
Ей на на такива сме си
Момчета в дару кар да не мислите че там са хирурзи, където и да идеш все има паляци ... не е определящо че е фирмен сервиза, сял ден да правиш чупаци и няма да сгрешиш ли ДА. Все пак фирмения сервиз има нещо различно и по добро от другите -Отговорност, да ще ти се извинят, ще ти покрият щети ако ремонта е нанесъл такива (понякога
)
Все пак колата я спасихме без никви забележки щот гледам
А маслото дето сме го купили беше възможно най-доброто на пазара

Ей на на такива сме си
Момчета в дару кар да не мислите че там са хирурзи, където и да идеш все има паляци ... не е определящо че е фирмен сервиза, сял ден да правиш чупаци и няма да сгрешиш ли ДА. Все пак фирмения сервиз има нещо различно и по добро от другите -Отговорност, да ще ти се извинят, ще ти покрият щети ако ремонта е нанесъл такива (понякога

Все пак колата я спасихме без никви забележки щот гледам

А маслото дето сме го купили беше възможно най-доброто на пазара

Последна промяна deyan-enchev на 25 Авг 2008, 17:02, променена общо 1 път
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ако си го смениш в Дарукар с тяхно масло, смяната е безплатна, както и масленият филтър. Цената на маслото им е съвсем прилична. Не знам за какво ходите все по гаражи?
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Ахам...не го хвърлям старото...събирам го и отново го наливам в тубичката на новото масло и го подарявам на някой с Гоуф да си смени маслото

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
cucko написа:Ахам...не го хвърлям старото...събирам го и отново го наливам в тубичката на новото масло и го подарявам на някой с Гоуф да си смени маслото![]()
![]()

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
porostorm написа:Аз бях с Деян и аз видях с очите си за какво става на въпрос.
Момчето от съседния сервиз /Иво/ наистина е много услужлиово и също може да смени масла и филтри но беше в отпуска...
така си е , Ивчо е ОК , а в тоя сервиз АВТОЕКСПРЕС наистина не стъпвайте по никакъв повод

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ