Задна броня за БМВ 5
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Задна броня за БМВ 5
Здравейте, колеги
Интересуваме цената на задната броня на такова БМВ като на снимката. Нова и втора употреба
Интересуваме цената на задната броня на такова БМВ като на снимката. Нова и втора употреба
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Според мен парите са достатъчни. Датчика , цената му е нищожна. Бронята не може да струва повече пари , зависи и от къде се купува естествено. На мен колега ми предлагаше за Е60 М броня задна за 1000 лв със 4 датчика без драскотинка по нея. Така , че ориентировъчно това и е пазарната цена.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
За 1600лв ще си вземе бронята + всички аксесоари по нея и ще останат предостатъчно за боядисване и всичко това от Дару или Камор
Ако обаче си е поръчал броня с цвят, няма да стигнат, защото тогава само бронята излиза 2000лв.

Ако обаче си е поръчал броня с цвят, няма да стигнат, защото тогава само бронята излиза 2000лв.
a_zashev написа:Извинете, но не мога да кача снимка. Пишете моля ви. Дайте поне някакво мнение. Става дума за БМВ 530д М-пакет мисля, че е 2002/03 година. Ударих един познат с такова БМВ. Счупи се бронята и един датчик за парктроника. Дадох му 1600лв., а той ми каза, че не са му стигнали. Пишете.
е тои нема ли каско

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ