ЗА бога спрете крадеца
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
ЗА бога спрете крадеца
И така цялата драма започна когато установих че са одраскали на жена ми колата.От там се започнаха и мойте мъки първо при застрахователи те .те разбира се видяха щетата и ми предложиха да я пратят в тъй наречен доверен сервиз.Това ми се видя по лесния вариант,защото само оставяш колата и идваш да сия вземеш когато е готова.Оставих аз колата като един господин много старателно ми каза да си опиша какво имам в колата (джанти,касетофон)но не ми сподели че трябва да си и опиша че примерно имам и Кутия от маратонки адидас ,добре че вътре бяха старите,каво имам в жабката ,защото аз вътре имах един трансмитер(мп3 плеъар на радио вълна)очила сланчеви .Разбирасе след 3 седмично чакане (за три драскотини и една броня,която беше в сервиза когато оставих колата.установих че тези неща ми липсват.представяте ли си какви мизерници работят там да вземат стари маратонки
да бяха казали щях да им ги подаря,но не да ме КРАДАТ.ако ми се занимаваше щях да пратя няколко приятелчета от 1 РПУ да се по гаврят с тях ама аре нека да си носят старите маратонки на жена дано им станат
колкото до плеара поне дистанционното да бяха взели,ама те сигурно са решили че не работи защото му бяха свършили батерийте .друго интерестно е че за същата щета на шефа ми колата излезе за три дена.А щях да забравя става въпрос за АВТОСЕРВИЗ ИЗТОК

По-добре на хората в устата отколкото на хората в краката
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Ебати и помиярите
Следващия път сложи една умряла котка в кутия от маратонки или уиски и хубаво я запечатай
След това ще го хванеш по миризмата

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Ооо то си има неписано правило че когато оставяш колата в сервиз си взимаш всичко каквото можеш отвътре... те добре че не са ти сменили акумулатора или някви други части които са им трябвали
щото на един приятел точно това стана...

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
и аз имам случай със сервиз изток преди около 4-5 години
да не говорим колата как излезе, ама тогава дори понятие си нямах
предния капак - след боядисването не го бяха лакирали отгоре и стоеше матово, не бяха вързали маса на единият къс фар. бяха ми сложили спукан радиатор на климатика (уж нов щяха да сложат)
бяха ми сложили воден радиатор за 320-ка без климатик (който е по-малък) от моделите с климатик, а моята си беше с климатик
и куп други глупости
бяха ми откраднали чинчовите кабели 3 комплекта които отиваха към багажника
а за дреболийте да не говорим, просто не ми се изреждат
това в сервиз Изток!
П.П. имах познат тенекиджия който работеше там и УЖ БЯХ с връзки
Та от много години положението там и в Тандер е много зле!
да не говорим колата как излезе, ама тогава дори понятие си нямах
предния капак - след боядисването не го бяха лакирали отгоре и стоеше матово, не бяха вързали маса на единият къс фар. бяха ми сложили спукан радиатор на климатика (уж нов щяха да сложат)
бяха ми сложили воден радиатор за 320-ка без климатик (който е по-малък) от моделите с климатик, а моята си беше с климатик
и куп други глупости
бяха ми откраднали чинчовите кабели 3 комплекта които отиваха към багажника
а за дреболийте да не говорим, просто не ми се изреждат
това в сервиз Изток!
П.П. имах познат тенекиджия който работеше там и УЖ БЯХ с връзки

Та от много години положението там и в Тандер е много зле!

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
DJJonny написа:Ооо то си има неписано правило че когато оставяш колата в сервиз си взимаш всичко каквото можеш отвътре...
Буквално трябва да е всичко каквото можеш! Аз не предполагах, че и работната ми престилка ще представлява интерес!
А сега като се замисля се чудя дали не са ми подменили радиатора на климата и на мен!? Че моя си беше новичък, а сега издиша все едно гума изпускаш..[/quote]
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
При мен след като оставях колата си старата е36ца 2 пъти за 2 години в един сервиз за боядисване на някои друг детаил.Първият път изчезна един чук и някакви други инструменти от колата.След това вторият път ми изчезнаха най различни крушки на стоповете и фаровете.На всичкото отгоре като доидох да си я взимам халогените ми не светеха не бяха ги закачили.Оказа се че изведнъж крушките ми се оказаха изгорели на 2 предни мигача и предните фарове.Наложи се да си закупя от тях крушки нови по 2-3 лева парчето за някакви ментаци.
Това е в сервиз авто тоци.Един от препоръчваните сервизи на армеец.
Честно казано ако знаете някои добър бояджииски сервиз в които няма да ме окрадат и ще свършат работата добре много ще се радвам да споделите.
Относно покриване на щета моят съвет е следният.Никога не пращайте коалта си в фирмен сервиз на застраховател и да чакате да я оправят там на сметката на застрахователя.Парите които им дават не стигат и те довършват и замазват нещата с квито материали им падне.Винаги си взимаите парите по експертна оценка та ако нещо не стига да се доплати ама да стане както трябва. И също много важно нещо когато колата е в сервиз пратена на застрахователя.Ремонтът отнема 3пъти повече време.Тоест нещо което отнема 1 седмица да се направи с всичкото размотаване ще отнеме 3.
Това е в сервиз авто тоци.Един от препоръчваните сервизи на армеец.
Честно казано ако знаете някои добър бояджииски сервиз в които няма да ме окрадат и ще свършат работата добре много ще се радвам да споделите.
Относно покриване на щета моят съвет е следният.Никога не пращайте коалта си в фирмен сервиз на застраховател и да чакате да я оправят там на сметката на застрахователя.Парите които им дават не стигат и те довършват и замазват нещата с квито материали им падне.Винаги си взимаите парите по експертна оценка та ако нещо не стига да се доплати ама да стане както трябва. И също много важно нещо когато колата е в сервиз пратена на застрахователя.Ремонтът отнема 3пъти повече време.Тоест нещо което отнема 1 седмица да се направи с всичкото размотаване ще отнеме 3.

- chikco
- Потребител
-
- Кара: БМВ 525ix
- Мечтае да кара: БМВ
- Детайли за колата: СНЕГОРИН
Съчувствам ти и все пак това са непознати. А аз си оставих колата на баджанака да ми смени калник и щанга че беше станало фрас и се оказах без чисто нов пожарогасител и оригинална шапка от камор ауто но го забелязах късно
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
И аз да споделя за прослувутия автосервиз ИЗТОК:
И аз да споделя за прослувутия Автосервиз ИЗТОК:
Ходих там (уж насочен от познат) за смяна на накладки.
1. Уговорената предварително цена за смяната се размина 2 пъти с тази, която платих. Бяхме се разбрали за цена 65 лв. за смяна на предни накладки. А в крайна сметка платих 120 лв.с ДДС.
2. След известно време установих, че са ми откраднали от там - дифузьора и левия подкалник.
3. Въпросният тамошен майстор ми каза да си приготвя около 1000 - 1500 само за части по ходовата чат, че "била заминала цялата предница". В крайна сметка направих тотален ремонт на ходовата част за 500 лв.в друг
сервиз. Така че, ако може да го сложим в списък с некоректните сервизи - ще е добре.
Ходих там (уж насочен от познат) за смяна на накладки.
1. Уговорената предварително цена за смяната се размина 2 пъти с тази, която платих. Бяхме се разбрали за цена 65 лв. за смяна на предни накладки. А в крайна сметка платих 120 лв.с ДДС.
2. След известно време установих, че са ми откраднали от там - дифузьора и левия подкалник.
3. Въпросният тамошен майстор ми каза да си приготвя около 1000 - 1500 само за части по ходовата чат, че "била заминала цялата предница". В крайна сметка направих тотален ремонт на ходовата част за 500 лв.в друг
сервиз. Така че, ако може да го сложим в списък с некоректните сервизи - ще е добре.
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
sonny написа:Роската Коларов, има една подобна ситуация и добре я разказваше, ама ставаше дума за Тандер
Уместно се смееш, защото нали знаете, че става въпрос за едни и същи чешити Автосервиз ИЗТОК = Евросервиз ТАНДЕР
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
на жена ми А - класата-за драскотина в тандер- и какъв е резултата- вече колата и е без кората под мотора 

14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ