Какво да правя при ПТП

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Какво да правя при ПТП

Мнение от george » 22 Юни 2004, 19:10

Здравейте на вси4ки.Вчера ме удариха и аз не съм виновен,извикахме КАТ и съставиха протокол за ПТП.Та въпроса ми е
как е по добре да направя
1)да отида в Бул Инс където имам пълно каско или
2)да отида при застрахователя с който е склю4ил гражданска отговорност виновника за ПТП в частност Булстрад :?:
Моля помогнете ми 4е остават 2 дена от 3-дневния срок на протокола за ПТП
предварително мерси на вси4ки дали съвет :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 22 Юни 2004, 19:12

Отиваш си при твоят застраховател с протокола от произшествието. Те ще си дръпнат парите от гражданската отговорност на виновника ( Булстрад ) в твоя случай...
човек се учи докато е жив...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от george » 23 Юни 2004, 7:06

Мерси Fortune много за отговора :wink: ще напиша после какъв е бил резултата

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 23 Юни 2004, 10:20

Кви протоколи след 2-3 дена бре човек :?:
Миналата седмица се срещнахме с едно Е30 и 190-ка и в РПУ-то си ми написаха АКТ-а и Протоколите :!: НА СЪЩИЯ ДЕН в който стана инцидента :!: На следващия ден в Булинс(там са и каско и Гражданска) отидох,обесних им в Писмен вид кво стана и понеже съм ВИНОВНИЯ ми дават пари от каското а на онея двамата от Гражданската ми :!: Те също имат протокол какъвто и аз.Та туй то

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 23 Юни 2004, 11:17

пабло сега той не е виновен и неговите застрахователи ( Булинс ) ще си дръпнат всички или част от парите, които ще му дадат от гражданската отговорност на виновния.
човек се учи докато е жив...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 23 Юни 2004, 16:10

fortune написа:Отиваш си при твоят застраховател с протокола от произшествието. Те ще си дръпнат парите от гражданската отговорност на виновника ( Булстрад ) в твоя случай...

Това би било грешка според мен! Те наистина ще дръпнат парите от застрахователя по гражданската но също ще понижат стойността на твойта полица със сумата с която те обезщетят. Така че отиди вземи си парите от гражданската и въобще не се обаждай на твойте хора!!! ако щетите са до 500 лв гражданската отговорност трябва да го покрие на 100% така че според мен направи така!
SGV

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 23 Юни 2004, 16:10

fortune написа:Отиваш си при твоят застраховател с протокола от произшествието. Те ще си дръпнат парите от гражданската отговорност на виновника ( Булстрад ) в твоя случай...

Това би било грешка според мен! Те наистина ще дръпнат парите от застрахователя по гражданската но също ще понижат стойността на твойта полица със сумата с която те обезщетят. Така че отиди вземи си парите от гражданската и въобще не се обаждай на твойте хора!!! ако щетите са до 500 лв гражданската отговорност трябва да го покрие на 100% така че според мен направи така!
SGV

Назад към Основен Форум