Какво да правя при ПТП
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Какво да правя при ПТП
Здравейте на вси4ки.Вчера ме удариха и аз не съм виновен,извикахме КАТ и съставиха протокол за ПТП.Та въпроса ми е
как е по добре да направя
1)да отида в Бул Инс където имам пълно каско или
2)да отида при застрахователя с който е склю4ил гражданска отговорност виновника за ПТП в частност Булстрад
Моля помогнете ми 4е остават 2 дена от 3-дневния срок на протокола за ПТП
предварително мерси на вси4ки дали съвет
как е по добре да направя
1)да отида в Бул Инс където имам пълно каско или
2)да отида при застрахователя с който е склю4ил гражданска отговорност виновника за ПТП в частност Булстрад

Моля помогнете ми 4е остават 2 дена от 3-дневния срок на протокола за ПТП
предварително мерси на вси4ки дали съвет

Кви протоколи след 2-3 дена бре човек
Миналата седмица се срещнахме с едно Е30 и 190-ка и в РПУ-то си ми написаха АКТ-а и Протоколите
НА СЪЩИЯ ДЕН в който стана инцидента
На следващия ден в Булинс(там са и каско и Гражданска) отидох,обесних им в Писмен вид кво стана и понеже съм ВИНОВНИЯ ми дават пари от каското а на онея двамата от Гражданската ми
Те също имат протокол какъвто и аз.Та туй то

Миналата седмица се срещнахме с едно Е30 и 190-ка и в РПУ-то си ми написаха АКТ-а и Протоколите

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
fortune написа:Отиваш си при твоят застраховател с протокола от произшествието. Те ще си дръпнат парите от гражданската отговорност на виновника ( Булстрад ) в твоя случай...
Това би било грешка според мен! Те наистина ще дръпнат парите от застрахователя по гражданската но също ще понижат стойността на твойта полица със сумата с която те обезщетят. Така че отиди вземи си парите от гражданската и въобще не се обаждай на твойте хора!!! ако щетите са до 500 лв гражданската отговорност трябва да го покрие на 100% така че според мен направи така!
SGV
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
fortune написа:Отиваш си при твоят застраховател с протокола от произшествието. Те ще си дръпнат парите от гражданската отговорност на виновника ( Булстрад ) в твоя случай...
Това би било грешка според мен! Те наистина ще дръпнат парите от застрахователя по гражданската но също ще понижат стойността на твойта полица със сумата с която те обезщетят. Така че отиди вземи си парите от гражданската и въобще не се обаждай на твойте хора!!! ако щетите са до 500 лв гражданската отговорност трябва да го покрие на 100% така че според мен направи така!
SGV
7 мнения
• Страница 1 от 1