акт, кат howto (успешна според мен история:) )
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
акт, кат howto (успешна според мен история:) )
за да не го пиша пак, оставям линка:
http://peugeot.index.bg/forum/viewtopic.php?t=1061
http://peugeot.index.bg/forum/viewtopic.php?t=1061
<br>
br
br
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
само дето не можах да разбера с какво да отворя възраженията ти, иначе идеята е супер и благодаря, че споделяш 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ms word, wordpad ...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
До тук добре.НО аз имам едно Питане
ВЧЕРА 16.06 стана ПТП.АЛа бала.Отиваме в Районното.ПИШАТ ми акт.ЗА свидетел на Акта се подписва като номер 1 лицето А.Т.А
КОЙТО ИЗОБЩО НЕ ГО ЗНАМ КОЙ Е
Защото в стаята на РПУто където се състави акта бяхме ТРИМА
Дежурния офицер,АЗ и Другия участник в ПТПто(от общо ТРИМА)За КЪСМЕТ втория свидетел и участник се оказа ДЕЙСТВАЩ полицай
ТА въпроса ми е
ИМАТ ЛИ ПРАВО ДА ПИШАТ АКТОВЕ И ДА ПОДПИСВАТ НЕПРИСЪСТВАЛИ лица
И тези който са участници в ПТПто 
ВЧЕРА 16.06 стана ПТП.АЛа бала.Отиваме в Районното.ПИШАТ ми акт.ЗА свидетел на Акта се подписва като номер 1 лицето А.Т.А

ТА въпроса ми е

виж в акта, трябва да пише като какъв се подписва свидетеля...
@ati, абре ати, аз ги експортнах в rtf (rich text format), щото worda, много обича да си слага некви работи дето само той (или по-горна версия) си ги разбира, махнах и разни хедъри дето ги имаше в оригинала... да е по-леко и да е читаемо на max....
@ati, абре ати, аз ги експортнах в rtf (rich text format), щото worda, много обича да си слага некви работи дето само той (или по-горна версия) си ги разбира, махнах и разни хедъри дето ги имаше в оригинала... да е по-леко и да е читаемо на max....
<br>
br
br
6 мнения
• Страница 1 от 1