ИСКАМ КОНСУЛТАЦИЯ за BMW! СПЕШНО!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ИСКАМ КОНСУЛТАЦИЯ за BMW! СПЕШНО!
Да ви питам - харесал съм едно BMW E36 316i Coupe '93г. Внесено е от Италия сега, тъмно син металик, задоволително състояние вън и вътре. Има стойка горе-долу...
НЯМА климатик, има газова уредба BRC. Леко е чукната отпред маската с бъбреците (те са цели) - дават ми друга маска с бъбреци с него. Капакът не е засегнат. Отзад и имало удар на десния калник и е оправен не много добре. Пребоядисано е цялото що-годе добре.
Искаха му 6,900лв., успях да го смъкна до 5,900-6,000. Тази цена е на фактура - от тук следва 350лв. регистрация и около 600-700лв. пълна профилактика + аларма! Значи колата става около 7.000лв. абсолютно стегната и обслужена!
Въпросите ми са следните:
1. Струва ли си да се купи на тази цена - идеята е следната - да се кара около 1-1,5г. и да се продаде без загуба или на минимална такава! И колко му е сега реалната цена според вас в това състояние.
+ ниска цена, прилично състояние!
- куц мотор, че и на газ, че и без клима, че и 102 коня! Да беше поне 98....
2. Как се проверяваше дали е добре вискозния съединител на перката, че съм забравил?
3. Какво по-специфично да гледам на това купе и двигател?
Ако можете да ми отговорите максимално бързо ще е идеално, защото утре ще се решава какво да правим!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
НЯМА климатик, има газова уредба BRC. Леко е чукната отпред маската с бъбреците (те са цели) - дават ми друга маска с бъбреци с него. Капакът не е засегнат. Отзад и имало удар на десния калник и е оправен не много добре. Пребоядисано е цялото що-годе добре.
Искаха му 6,900лв., успях да го смъкна до 5,900-6,000. Тази цена е на фактура - от тук следва 350лв. регистрация и около 600-700лв. пълна профилактика + аларма! Значи колата става около 7.000лв. абсолютно стегната и обслужена!
Въпросите ми са следните:
1. Струва ли си да се купи на тази цена - идеята е следната - да се кара около 1-1,5г. и да се продаде без загуба или на минимална такава! И колко му е сега реалната цена според вас в това състояние.
+ ниска цена, прилично състояние!
- куц мотор, че и на газ, че и без клима, че и 102 коня! Да беше поне 98....
2. Как се проверяваше дали е добре вискозния съединител на перката, че съм забравил?
3. Какво по-специфично да гледам на това купе и двигател?
Ако можете да ми отговорите максимално бързо ще е идеално, защото утре ще се решава какво да правим!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Bmw 316 1.6i Автомобили
8500 ЛВ.
Данни:
пробег - 137000
година на производство - август 1993 г.,
цвят - Бял
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Лети джанти
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Шибедах
Допълнителна информация:
Лети джанти марка - Кинг , немски брииф , стерео-уредба- Кенууд МР-3 + 2x30W + 2x100W + усилвятел Флатрон + туба (ф 250) , сервизно обслужена (нови-масло, вьздушен+маслен+горивен фиптьр р )
8500 ЛВ.
Данни:
пробег - 137000
година на производство - август 1993 г.,
цвят - Бял
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Лети джанти
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Шибедах
Допълнителна информация:
Лети джанти марка - Кинг , немски брииф , стерео-уредба- Кенууд МР-3 + 2x30W + 2x100W + усилвятел Флатрон + туба (ф 250) , сервизно обслужена (нови-масло, вьздушен+маслен+горивен фиптьр р )
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
бате,сори ма тея 316 са мноого зле.аз едва се отьрвах от една уникална на 95000 км.по добре една 320 за тея кинти.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Знам Яворе, че са много куци и че моторите лесно се сдухват, ама за тия пари не може да се вземе 320 в това състояние, да не говорим, че няма да е купе, което си е доста гъзария! А и колата ще се кара нормално (не на ръчка) около година, после ще се продаде (надявам се с неголяма загуба)!
Мерси stjoker!
Мерси stjoker!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ми това трябва да го направиш само от голям ентусиазъм
колата не си заслужава много като гледам как изглежда
316 не върви това е ясно но харча на гориво не е толкова
малък, газовата също влошава допълнително картинката
316 + газ =
за продажба после незнам дали можеш да измислиш нещо
все пак колата е купе, което държи повече цена от 4 вратите
това и е единствения плюс общо взето
вискосъединителя като е загряла колата, трябва да се
опиташ да го спреш, ако ти пререже пръстите, значи работи

колата не си заслужава много като гледам как изглежда
316 не върви това е ясно но харча на гориво не е толкова
малък, газовата също влошава допълнително картинката
316 + газ =

за продажба после незнам дали можеш да измислиш нещо
все пак колата е купе, което държи повече цена от 4 вратите
това и е единствения плюс общо взето
вискосъединителя като е загряла колата, трябва да се
опиташ да го спреш, ако ти пререже пръстите, значи работи

Щом е 102 конски сили е М40. Просто е бъгнат двигател. Ако напишеш в търсачката М40 + тракане, тропане, масло или подобни ще октриеш защо не трябва да го взимаш. Няколко пъти съм карал Е30, че и Е36 с такъв двигател и ти го казвам със сигурност - не го взимай. А след 100 000км. започват истинските проблеми, които ще ти излязат солено.
човек се учи докато е жив...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами и на мен ми се вижда множко пари, докато четох описанието си мислех че ще кажеш някаква бесна цена като 5000лв. Ама....по добре изчакай и си вземи нещо по добро за тези пари ще се намери ако не искаш с много голям двигатрел 

КАК 5.000лв. ЗА COUPE бе хорааааааааа!!!!! ВИЕ сте много странни!
Като купувате - искате да е 5.000лв. (и то Coupe!), а ако продавате същата кола сигурно ако й искате 7.000лв. ще ревете, че е БЕЗ ПАРИ и направо ПОДАРЪК я давате!!!
Направо не знам - типично по български...
Добре, айде - намерете ми за 5.000лв. читаво Е36, само да не е бяло - плащам го веднага!!!
И почерпката отделно... Да видим де ги тия BMW-та за без пари...
Като купувате - искате да е 5.000лв. (и то Coupe!), а ако продавате същата кола сигурно ако й искате 7.000лв. ще ревете, че е БЕЗ ПАРИ и направо ПОДАРЪК я давате!!!

Направо не знам - типично по български...
Добре, айде - намерете ми за 5.000лв. читаво Е36, само да не е бяло - плащам го веднага!!!

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3