БМВ 1....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

БМВ 1....

Мнение от Dimo » 02 Юни 2004, 9:10

Ами незнам колко от вас са успяли да посетят предпремиерата на БМВ серия 1, но за тези които не са успели мога да разкажа с няколко думи. Само една кола беше, с доста екстри, стори ми се тесничка, а най нтересното е че автоматичната скоростна кутия се предлага само за вариантите и с по големи двигатели, не че с другите няма да върви ама ха де...!?! Като цяло всичко беше много добре организирано, даваха каталози на първата серия, а аз си получих подаръка за 1-ви юни, въпреки че отдавна съм минал тая възраст, става въпрос че се сдобих балон във формата на дирижабъла на БМВ който обикаля. Единственото което не ми хареса, но ми се стори нормално е че не ми дадоха да влеза с камерата и да снимам иначе сега щях да съм качил и филм във форума, а не само празни приказки, ама...., дано все пак на авто изложението да можем да го видим пак и да може да СНИМАМ!

ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ ТУРТУРЕЛО И ЦЕЛИЯТ ЕКИП НА КАМОР, ЗА СТРАХОТНО СВЪРШЕНАТА РАБОТА И ПЕРФЕКТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ПО ПРЕДСТАВЯНЕТО НА БМВ1 В БЪЛГАРИЯ. Досега Дару Кар бяха големи тъпаци когато ставаше въпрос за представяне на автомобил или нещо подобно пред клиенти и фенове, въпреки че забелязах един човек от персонала им да работи още в Камор, няма да се сърдя, всичко беше супер!

автомобилен поклонник
Аватар

Re: БМВ 1....

Мнение от Turturelo » 02 Юни 2004, 14:26

BMW8 написа:дано все пак на авто изложението да можем да го видим пак

За съжаление няма да можем да представим 1ва серия на Автосалона, защото тази от вчера беше прототип, много от пластмасите бяха ефтини и детайли не бяха направени така както BMW знае да ги прави ..
Този автомобил е специално за транс-европейската обиколка на Цепелина и продължава напред заедно с него ..

BMW8 написа:Досега Дару Кар бяха големи тъпаци когато ставаше въпрос за представяне на автомобил или нещо подобно пред клиенти и фенове, въпреки че забелязах един човек от персонала им да работи още в Камор, няма да се сърдя, всичко беше супер!

Аз лично искам да благодаря на Вальо и Мартин от Дару Кар, които стояха цял ден с нас и помогнаха адски много за цялото събитие и въобще ми помагат на мен ... Така, че не сте напълно прави за тях!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 02 Юни 2004, 17:11

:OT: а ще продължители традицията всяка година да минават всички серийни бмв през българия, минала година карах X5 4.6is
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 02 Юни 2004, 20:14

Туртурело, извинявам се ако съм обидил някой от Дару незаслужено, това което казах се базира на многократните ми посещения на подобни събития, където буквално с часове съм чакал някой от богопомазаните да излезе от стаичката и да мога да говоря с него може ли да отворят еди кой си автомобил за да се снима отвътре и дали имат каталог и т.н. Просто тези които познавам от дару по физиономии от които видях само един на това представяне, като отидеш при тях ако нямаш вид на платежоспособна мутра много трудно се съгласяват на каквото и да е. А относно сегашното представяне ти казвам че бях очарован от вниманието с което ме дарихте ти и персонала ви! За първи път успях да си сбъдна всички мераци за деня :D :D :D
Качих се в колата, видях и двигателя, багажника, взеха каталог, разгледах и екстрите в конфигуратора и ако си спомняш питах защо няма стептроник скоростна кутия като екстра и ми каза че има ама само за колемите двигатели! Благодаря още веднъж на целия ви екип, надявам се не съм засегнал никой незаслужено! :lol:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Юни 2004, 9:38

BMW8 написа:като отидеш при тях ако нямаш вид на платежоспособна мутра много трудно се съгласяват на каквото и да е.

Може би си прав .. Отношението към мен е различно, защото сме колеги ..

BMW8 написа:А относно сегашното представяне ти казвам че бях очарован от вниманието с което ме дарихте ти и персонала ви! За първи път успях да си сбъдна всички мераци за деня :D :D :D

Такива думи ме правят адски щастлив откровено казано .. Радвам се искрено! Няколко пъти сме разговаряли с управата на фирмата, че не искам да допуснем това, което много фирми правят - да не обръщат внимание на истинските фенове, които за съжаление в повечето случай са неплатежоспособни .. Ако в някой момент си променя отношението по една или друга причина - кажете ми!

BMW8 написа:ако си спомняш питах защо няма стептроник скоростна кутия като екстра и ми каза че има ама само за колемите двигатели!

Мисля, че се сещам, но защо не ми каза, че си от форума след като си ме познал?! Аз благодаря за добрите думи! :D

Назад към Основен Форум