БМВ 1....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

БМВ 1....

Мнение от Dimo » 02 Юни 2004, 9:09

Ами незнам колко от вас са успяли да посетят предпремиерата на БМВ серия 1, но за тези които не са успели мога да разкажа с няколко думи. Само една кола беше, с доста екстри, стори ми се тесничка, а най нтересното е че автоматичната скоростна кутия се предлага само за вариантите и с по големи двигатели, не че с другите няма да върви ама ха де...!?! Като цяло всичко беше много добре организирано, даваха каталози на първата серия, а аз си получих подаръка за 1-ви юни, въпреки че отдавна съм минал тая възраст, става въпрос че се сдобих балон във формата на дирижабъла на БМВ който обикаля. Единственото което не ми хареса, но ми се стори нормално е че не ми дадоха да влеза с камерата и да снимам иначе сега щях да съм качил и филм във форума, а не само празни приказки, ама...., дано все пак на авто изложението да можем да го видим пак и да може да СНИМАМ!

ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ ТУРТУРЕЛО И ЦЕЛИЯТ ЕКИП НА КАМОР, ЗА СТРАХОТНО СВЪРШЕНАТА РАБОТА И ПЕРФЕКТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ПО ПРЕДСТАВЯНЕТО НА БМВ1 В БЪЛГАРИЯ. Досега Дару Кар бяха големи тъпаци когато ставаше въпрос за представяне на автомобил или нещо подобно пред клиенти и фенове, въпреки че забелязах един човек от персонала им да работи още в Камор, няма да се сърдя, всичко беше супер!

Назад към Основен Форум