До пловдивчани
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
До пловдивчани
Има една бяла Е28 май е 3.5 много натокана беше на събора и добре се представи PB 98-92 мисля че беше да питам дали се продава и за какви пари?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
Кратко и ясно
ЗАБРАВИ
Тази кола определено не се продава. Ако можеш да си представиш колко труд, нерви, безсънни нощи и пари са вложени в нея..............
Не знам от кога четеш форума но преди време бях писал за нея. По времето когато беше само едно 520, сега вече е доста променена от момента когато беше купена за части срещу 800лв. След няколко кръгчета обаче Иван меко казано се влюби в нея и тогава започна всичок. Амортисьори, пружини, джанти, спирачни апарати, маската която е уникална по простата причина, че е домашно производство и разбира се М30/В32. Тук е момента да те поправя, колата е 3.2 а не 3.5 3-та е с В35 мотор.
Това, че ти е харесало как се представи на събора ни радва, удоволствие е, когато разбираш колко харесват "детето ти" и се надяваме догодина да успеедм да се появим с добри гуми а не с пластмасови
П.П: Може да погледнеш това
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... D%E5%F2%EE

Тази кола определено не се продава. Ако можеш да си представиш колко труд, нерви, безсънни нощи и пари са вложени в нея..............
Не знам от кога четеш форума но преди време бях писал за нея. По времето когато беше само едно 520, сега вече е доста променена от момента когато беше купена за части срещу 800лв. След няколко кръгчета обаче Иван меко казано се влюби в нея и тогава започна всичок. Амортисьори, пружини, джанти, спирачни апарати, маската която е уникална по простата причина, че е домашно производство и разбира се М30/В32. Тук е момента да те поправя, колата е 3.2 а не 3.5 3-та е с В35 мотор.
Това, че ти е харесало как се представи на събора ни радва, удоволствие е, когато разбираш колко харесват "детето ти" и се надяваме догодина да успеедм да се появим с добри гуми а не с пластмасови

П.П: Може да погледнеш това

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
Не, че и на нея не и изпопадаха спойлерите
но при това разстояние м/у нея и асвалта ..... нормално. Тези дни ще "порасне" малко та дано не опира, иначе благодаря за хубавите думи от името на всички, които са проляли кръв за тази кола.

Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Собственика на петицата не посещава лично форума. Аз обаче съм човека към който трябва да се обърнеш ако те интересува нещо за 335 532 или която и да е кола от PLD Squad

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Има нещо подобно, ма няма значение 

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Мога само да кажа, че Е28ците - и бялата, и черната, са КОЛИ-МЕЧТИ, въпреки че не се вписват в общите критерии за хубава кола. А за 335цата не са нужни много думи - ИЗРОД! Е, аре ся... добре де написах "изрод" граматически правилно, но... 335цата е ИИИИИИИИЗЗЗЗЗЗЗЗЗРУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУДДДД ИЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗРРУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУДДДДДДД СТРАШИЛИЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
И преди не вярвах, че може да разлее чай с най-големия чарпак (ахх... тази позабравена фраза от славните времена на форума) на един пловдивски МНОУУУУУУ ЗЛОБЕН КОСУЪРТ, ама БМВ-то ша е победител и съм готов да заложа някой лев зад думите си.
РЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЗКООООООООООООООООООООООООО!

И преди не вярвах, че може да разлее чай с най-големия чарпак (ахх... тази позабравена фраза от славните времена на форума) на един пловдивски МНОУУУУУУ ЗЛОБЕН КОСУЪРТ, ама БМВ-то ша е победител и съм готов да заложа някой лев зад думите си.
РЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЗКООООООООООООООООООООООООО!

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
13 мнения
• Страница 1 от 1