Моите Съболезнования !!!!!!
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Моите Съболезнования !!!!!!
Скъпи фенове на БМВ от София, извинявам се от името на тъпаците от Алианц, които доведоха Монтоя в България и не ни показаха болида в София. БЛАГОДАРИМ ВИ, напонихте ни че сме Българи!
За тези от вас които си мислят че ще могат да видят болида в София, жестоко се лъжат, днес 25.05.2004 от 9:30ч. отидох да вида болида който обикаляше Българските градове (големите) от 20 май насам. Оказа се че болида е вътре в Експо Центъра, Монтоя ще дойде в 10:30 и ще приказва само пред тези от Алианц, които са с покани. Интересното е че болидът веднага след това казва сбогом и освен дядовците на по 100 години, ама с покани, никой друг няма да го види.
Болида на Уилямс в София няма да бъде показан за обикнопвенните фенове, като нас!!!
За тези от вас които си мислят че ще могат да видят болида в София, жестоко се лъжат, днес 25.05.2004 от 9:30ч. отидох да вида болида който обикаляше Българските градове (големите) от 20 май насам. Оказа се че болида е вътре в Експо Центъра, Монтоя ще дойде в 10:30 и ще приказва само пред тези от Алианц, които са с покани. Интересното е че болидът веднага след това казва сбогом и освен дядовците на по 100 години, ама с покани, никой друг няма да го види.
Болида на Уилямс в София няма да бъде показан за обикнопвенните фенове, като нас!!!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
че какво го интересуват обикновените фенове Алианц, ние сме простосмъртни.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми може и да го вкарат, ама кво от тва, нали нема да го видим на живо!
А аз се бях подготвил с цифровата камерка и мислех после да снимам и Монти, ама неееее!!! В Българиа сме

А аз се бях подготвил с цифровата камерка и мислех после да снимам и Монти, ама неееее!!! В Българиа сме

- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
На 23-ти болида беше в Пловдив. Отидох да го видя и специално за случая си сложих тениската "БМВ Клуб България". Викам си ся ще съм VIP гост
. Ама почти не успях да се вредя да го огледам по-отблизо. Татковци с малките си синчета се бяха наредили отпред ( естесвено татковците имаха повече мерак
) Иначе ако не се лъжа беше миналогодишния болид.

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Хора, да не мислите че като докарат болида някъде и вие отидете до там ще видите кой знае какво ... аз имах щастито да отида в един музей в Германия в който имаше страшно много болиди .. от всички марки .. разбирасе не бяха най-новите .. мисля че най новия изложен беше от 2001-а година на МБ ... но какво да Ви кажа виждат се капаците, спойлерите, гумите .. и нищо друго ... не е кой знае каква болка за умиране ми беше мисълта .. ако някой иска мога да сканирам снимките от музея и да Ви ги покажа !

R.I.P Landikar
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Пусни снимките ще се радвам да ги видя.Тва че са от по старите е още по добре мен повече ме впичатляват 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
VEYRON написа: Отидох да го видя и специално за случая си сложих тениската "БМВ Клуб България".

п.с. не знам дали е заради тениската ама този който охраняваше булида и следеше за реда ми разреши да се снимам до него
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Ами аз го видях болида в Пловдив - и какво да ви кажа - бях много, ама много разочарован. Първо - тоя болид нещо не ми вдъхваше доверие. Незнам от кой сезон беше (според някои от 2001 г.), но изглеждаше много дървен и нереален. Целия беше в поп-нитове, беше като "оглозган", много висок от земята, кормилото беше едно такова като играчка. И незнам, но на мен ми се струваше, че и размерите не са му реалните. А "чичкото" от охраната постоянно удряше през ръцете ако някой се опита да го докосне. Всичко това си е мое субективно мнение, но все си мисля, че болид за 0.5-1 млн. долара нетрябваше да изглежда така
. Направих и няколко снимки, които ако желаете да ги видите, ще ги кача в нета.

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Тия от Алианц са големи лумпени, само това мога да кажа, не си сложиха на мизерния сайт програмата на Монтоя, така че феновете да успеят да го видят па някакъв начин... крайно съм разочарован !!! а за болида сте прави, изглежда странно ! 

stay tuned

11 мнения
• Страница 1 от 1