Ето какво може да стане ако пиеш и караш

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Ето какво може да стане ако пиеш и караш

Мнение от Legba » 21 Май 2004, 14:00

На руски е обаче мисля че всички ще хванат идеята. На мен поне косите ми настръхнаха...
На е за хора със слаби сърца, бремении жени или въобще за хора със слаби нерви :(
http://www.sota.perm.ru/forum/index.php?showtopic=1964&hl

Помислете за това преди да седнете в колата след като сте пили
Последна промяна Legba на 21 Май 2004, 15:43, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 21 Май 2004, 15:37

Aleks написа:Ако ти е писано да се удавиш не можеш се обеси :wink:

не знам какво мислиш за това (аз го разбирам за "така й е било писано" ) но това е отвратително...
Не съм кой знае какъв пияч но не се качвам зад волана дори и след чаша бира :!: :!: :!:

Не съветвам и някой друг да го прави, защото ако ми се случи на мен да нараня човек по този начин не мисля че ще го преживея :!:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 21 Май 2004, 15:53

Проблема не е в едната бира .. а в това, че след като някой няколко пъти пие по еда бира .. си казва .. хех пих 2е бири кфо толкова ще стане .. и когат стане няй лошото после има .. олеле майко какво стана !!!

затова ви призовавам :

НЕ КАРАЙТЕ ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА АЛКОХОЛ И ДР.
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 21 Май 2004, 16:25

Прирева ми се, като видях какво е станало с момичето :cry:
нямам думи
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 21 Май 2004, 16:34

ati написа:Прирева ми се, като видях какво е станало с момичето :cry:
нямам думи

аз за тва карам в града с 50км/ч - щот ми е изкачало момиче в 21'30 лятото в най лявата лента на Цариградското пред х-л Плиска... карах на 10на метра зад колата пред мен , до мен имаше друга..... в последния момент този пред мен мина в средната лента и аз се озовах в безизходица :arrow: до мен кола пред мен момиче на 20на метра .... не искам да опиша какво ми мина през главата за тези две сек.... в следващия момент тя се отдръпна назад към мантинелата и всичко се размина..... :ranting:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 21 Май 2004, 17:54

Cult Society написа:
ati написа:Прирева ми се, като видях какво е станало с момичето :cry:
нямам думи

аз за тва карам в града с 50км/ч - щот ми е изкачало момиче в 21'30 лятото в най лявата лента на Цариградското пред х-л Плиска... карах на 10на метра зад колата пред мен , до мен имаше друга..... в последния момент този пред мен мина в средната лента и аз се озовах в безизходица :arrow: до мен кола пред мен момиче на 20на метра .... не искам да опиша какво ми мина през главата за тези две сек.... в следващия момент тя се отдръпна назад към мантинелата и всичко се размина..... :ranting:

Господ ги пази лудите ! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Май 2004, 1:47

:shock:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 22 Май 2004, 8:43

туи е бахти гадното вееееееее , как можахте да го поснете тука вееее, точно преди бала ми да ги гледам тия глупости !!!!!!!!!!! :cry:
ИзображениеИзображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 22 Май 2004, 9:52

Това е много неприятно, но аз не смятам че проблема е само в каране под влианието на алкохол.

Някой хора след 5 бири пак са по добри и по безопасни зад волана от доста трезви шофиьори на пътя.
Не е само един проблема. Човек може да е болен, да е уморен, да говори по телефон, и сума ви други неща които да го накарат да не е концентриран на пътя. Факторите са милиони които афектират възможностите на човек зад волана. Един добър шофиьор триабва да може да прецени какво може и какво не може да направи, РЕАЛСИТИЧНО. Това е едно от най трудните неща за един човек да направи, но също и едно от най важните.

В края на краищата може да се каже само едно нещо:
МИСЛЕТЕ КАТО КАРАТЕ!!!
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS 200

Мнение от Xarax » 22 Май 2004, 10:21

Аз се имам за човек със стабилна психика , но не можах да прочета цялата "статия"
Направо не е истина - УЖАС
Изображение
Respect is everything !

Потребител
Аватар

Стига глупости бе!

Мнение от ss_dan4o » 22 Май 2004, 10:27

Как може да разправяте че някои са по-добри шофьори като са пили?!Това го разправят обикновено точно тия дето пият и карат след това.Едва ли не като оправдание.Който и да питате ще каже че пил не се кара (всички без заклетите алкохолици).А иначе всеизвестно е че много хора карат пили.Ама няма как да го промениме.А за снимките съм без коментар-всичко е ясно.

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Re: Стига глупости бе!

Мнение от WeiSTD » 22 Май 2004, 11:03

ss_dan4o написа:Как може да разправяте че някои са по-добри шофьори като са пили?!Това го разправят обикновено точно тия дето пият и карат след това.Едва ли не като оправдание.Който и да питате ще каже че пил не се кара (всички без заклетите алкохолици).А иначе всеизвестно е че много хора карат пили.Ама няма как да го промениме.А за снимките съм без коментар-всичко е ясно.

Не казвам че те карат по добре пили от колкото трезви, казвам че някой хора дори и след като са пили (става дума за малки количеств) пак може да са по безопасни от други хора които не карат като са пили.

Аз в нинакъв случай не одобрявам карането след като човек е пил, но просто смятам че е наивно да се съди един човек по това дали са карали след 1-2 бири или не.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 23 Май 2004, 0:20

Точно такива инциденти карат човек за си направи преоценка и да се замисли следващия път когато натиска газта. Абе ,добре ,пил си макар и малко ми хвани си едно такси и да ти е мирна главата ама за тва се иска малко РАЗУМ. Много ми е тъжно при вида на момичето..........
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 23 Май 2004, 11:23

То си пишеше, че не е за хора със слаби нерви, но защо ли реших все пак да го погледна... :oops:

Следваща

Назад към Основен Форум