BMW Williams в София
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
BMW Williams в София
Снощи чух по някоя от телевизиите, че симулатор на БМВ Уилямс ще обикаля из България и на 25.05 (дано не бъркам датата) ще бъде в София. Ако някой има повече информация за събитието нека да я постне. Хубаво ще бъде, ако успееме да организираме посещение за "БМВ клуб" и ентусиасти.

- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Ако ходите в "Шоуто на Слави" наистина що не развеете клубното знаме,за да бъдете забелязани подобващо.А може и да наредите бавариите пред БТВ-така също ще ви видат.Сигурен съм.А и това е един вид безплатна реклама-вмсмисъл че слави като види знамето,и ше ви спомене.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Това за шоуто на Слави е идейно
Току що говорих с един приятел, който е близък с хора от екипа. Ще пита довечера как стоят нещата с посещение на шоуто и се надявам утре да има резултат и да постна нещичко по въпроса.

Току що говорих с един приятел, който е близък с хора от екипа. Ще пита довечера как стоят нещата с посещение на шоуто и се надявам утре да има резултат и да постна нещичко по въпроса.

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
споко
TheBoss написа:Това за шоуто на Слави е идейно
имаме и хора от екипа, обещаха съдействие вече

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
naskoksan написа:атиии вади подводницата... :mha:
ай ай, капитане

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
АБЕ ЧАКАИТЕ БЕ ХОРА
Къде сте тръгнали всички а?:)Аз само попитах а вие се юрнахте натам
По телевизията само мернах нещо от този сорт за 1 секунда....и само ми се стори че е това.....
Затова ви и питам
предположение е по-скоро отколкото истина,а ве4е се правят уговорки и запитвания до хора от екипа на Станислав:)Много ще се радвам ако стане реалност и ще направя всичко възможно да присъствам,но нищо не се знае още и може само да ми се е сторило
(което е по-вероятно
)
П.С ако наистина се получат нещата и се запазят места....ЕДИН БИЛЕТ И ЗА МЕН моля
ще съм с вас със сигурност 

(което е по-вероятно

П.С ако наистина се получат нещата и се запазят места....ЕДИН БИЛЕТ И ЗА МЕН моля

Одеве ми се обади Монти-беше притеснен.Не можел да намери правилните настройки за първите 2 тренировки.
Ма нали си играя Ф1 и му памагам с леки съвети
Разбрахме се,че вторник след шоуто на Слави ще дойде да спи у нас.
Но да му изстудя една каса Каменица,че много добре я дъвчел тая бира.Резервирах за през ноща картинг-пистата в Пловдив,за да му покажа как се правят задминавания с джапанки
Има още свободни места.Та направо идвайте да се гонкаме с Монти.
той каза,че няма да се цупи ако някой от нас го бие.
Тук ще важат всички правила антифиа - косене на трева,каране на задни гуми,бой по каската и прочие.
Исках да ви го кажа накрая - за изненада.Но не се стърпях.

Ма нали си играя Ф1 и му памагам с леки съвети

Разбрахме се,че вторник след шоуто на Слави ще дойде да спи у нас.
Но да му изстудя една каса Каменица,че много добре я дъвчел тая бира.Резервирах за през ноща картинг-пистата в Пловдив,за да му покажа как се правят задминавания с джапанки

Има още свободни места.Та направо идвайте да се гонкаме с Монти.
той каза,че няма да се цупи ако някой от нас го бие.
Тук ще важат всички правила антифиа - косене на трева,каране на задни гуми,бой по каската и прочие.

Исках да ви го кажа накрая - за изненада.Но не се стърпях.

БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3