БМВ ще произвежда Алфа Ромео в САЩ
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
БМВ ще произвежда Алфа Ромео в САЩ
Здравейте,
тъй като съм съвсем нов тук, реших да дам своята лепта за форума с една новина, която се надявам да ви допадне.
През тази седмица от Фиат съобщиха, че най-вероятният партньор за производство на лукзоната спортна марка Алфа в САЩ ще е именно концерна БМВ.
Ето: http://auto-novini.com/index.php?option ... &Itemid=62
Дано ви е било интересно!
тъй като съм съвсем нов тук, реших да дам своята лепта за форума с една новина, която се надявам да ви допадне.
През тази седмица от Фиат съобщиха, че най-вероятният партньор за производство на лукзоната спортна марка Алфа в САЩ ще е именно концерна БМВ.
Ето: http://auto-novini.com/index.php?option ... &Itemid=62
Дано ви е било интересно!

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ами дано с паричките от договорката БМВ да пуснат на пазара някой суперкар най-накрая ...
Влязох и разгледах автомобилния портал ,но ме смути надписа "Българския авто-инфо блог ...
Георги Пенчев
Влязох и разгледах автомобилния портал ,но ме смути надписа "Българския авто-инфо блог ...
Георги Пенчев
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Penchev написа:Влязох и разгледах автомобилния портал ,но ме смути надписа "Българския авто-инфо блог ...
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BB%D0%BE%D0%B3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Извинявам се, че спамя темата с това но толкова ми хареса, та реших да си позволя и да го постна:
Когато преди години БМВ купи и последната икона на британското автомобилостроене – Ролс-Ройс, весник “Сън” излезе със заглавие “Германия все пак победи!”. Едва ли обаче тогава някой си е мислел, че може да стане по-лошо.
Просто им се наслаждавам на англичаните, които иначе в коментарите са големи "специалисти"...ненадминати...Айде да им е честито на експертите. Аз на това му казвам културно обогатяване. Индийците от колония се превръщат в собственици на две от най-легендарните марки в света на автомобилостроенето. С английски произход...
Повече инфо тук:
http://auto-novini.com/index.php?option ... &Itemid=62
Когато преди години БМВ купи и последната икона на британското автомобилостроене – Ролс-Ройс, весник “Сън” излезе със заглавие “Германия все пак победи!”. Едва ли обаче тогава някой си е мислел, че може да стане по-лошо.
Просто им се наслаждавам на англичаните, които иначе в коментарите са големи "специалисти"...ненадминати...Айде да им е честито на експертите. Аз на това му казвам културно обогатяване. Индийците от колония се превръщат в собственици на две от най-легендарните марки в света на автомобилостроенето. С английски произход...
Повече инфо тук:
Are you M enough...?!
Wolf4 написа:Когато преди години БМВ купи и последната икона на британското автомобилостроене – Ролс-Ройс, весник “Сън” излезе със заглавие “Германия все пак победи!”. Едва ли обаче тогава някой си е мислел, че може да стане по-лошо.

а ТАТАгуар и ТАТАроувър направо не ми се мисли, дано да не им се бъркат много а само да дават кинти
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Wolf4 написа:Извинявам се, че спамя темата с това но толкова ми хареса, та реших да си позволя и да го постна:
Повече инфо тук:
Само така - да им се смачка малко фасончето!
Колкото до БМВ и Алфа заедно - някак си не мога да си го представя, а и не искам защото е смешно

- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ole написа:от 2010 май беше алфа ще са със задно
... поне според Ауто Билд и още накоклко хиляди човека

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
BMW+Alfa romeo+USA

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2