Нови emoticons и аватари в галериите
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Нови emoticons и аватари в галериите
Бях пуснал темата в дискусиите, но май по-добре тук, за да разберат всички. Добавени са доста нови аватари в галериите и някои нови усмивчици. Скоро - още

- Новини
-
Иво изнамерил съм няколко готини емотикончици и ще ти ги пусна да ги видиш ......
Имам малко странично питане - можем ли да сменим тези, които са уж най-често ползваните и се виждат без отварянето на доп. прозорец .....повечето от тях всъшност почти не се ползват а по-готините и ползвани остават в прозореца и са с по-труден достъп ....???
Имам малко странично питане - можем ли да сменим тези, които са уж най-често ползваните и се виждат без отварянето на доп. прозорец .....повечето от тях всъшност почти не се ползват а по-готините и ползвани остават в прозореца и са с по-труден достъп ....???
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
ми в основния прозорец трябва да има най-общите емоции, усмивки, намръщенки, плач, срам и т.н. мисля, че няма да е удачно да сложим там някои, които не се вписват в този ред, но можем да заменим сегашните с някакви по-различни. работя върху няколко възможности.

5 мнения
• Страница 1 от 1