Има ли БМВ с V6 мотор?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Има ли БМВ с V6 мотор?

Мнение от Resurrector » 16 Апр 2004, 22:40

Че тука спориме с един приятел. :roll:
Я вышел им наперерез!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 16 Апр 2004, 22:59

С риск да сгреша нооо.....99 процента :arrow: НЕ :!: :)

Аватар

Мнение от DA WOLF » 16 Апр 2004, 22:59

100% не :!:

V8 :arrow: да
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 16 Апр 2004, 23:15

Няма такова животно 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от playordie » 16 Апр 2004, 23:18

V6 няма ..
Ве8 има щото сигурно не може да влезе 8-inline :twisted:
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

Потребител
Аватар

Мнение от Resurrector » 17 Апр 2004, 0:02

Аха, изглежда печеля баса. :D Той говореше за някакво 320 "троен стоп", ама според мен е тъпо на кола със задно да сложиш V6.
V8 е OK, там вече няма значение дали е inline или V.
Я вышел им наперерез!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Апр 2004, 8:07

Resurrector написа:Аха, изглежда печеля баса. :D Той говореше за някакво 320 "троен стоп", ама според мен е тъпо на кола със задно да сложиш V6.
V8 е OK, там вече няма значение дали е inline или V.

И двамата вместо да трошите пари по басове си купете малко книжки или си платете да повисите повече из интернет и се образовайте ..
Това, че е тъпо да сложиш V6 на задно е изказване пред, което в момента съм застинал в недоумение! Чак не ми идва аналогична глупост, за да го изкоментирам ...
Наистина момчета този форум го поддържаме и правим освен заради ентусиазма към BMW, но също така и с ОГРОМНОТО желание българските автомобилни ентусиасти да се образоват, защото съм ставал свидетел на милиарди простотии точно поради невежество и самочувствие... Винаги се хвърлям в спорове, за да научи нещо събеседника!
Веднъж ми се случи два часа да обяснявам какво е анти-лаг система, за да обясня на разказвача, че не пази скоростната кутия както той твърдеше .. ?!

По твоят въпрос BMW никога не са имали V6, BMW винаги са правили редови шест цилиндрови мотори, с което са и известни! Ако не ме лъже в паметта в Motortrend (уважавано американско издание) бяха правили тест на някое BMW и пишеше (импровизирам) "Ако двигателя е шест цилиндъра, нека да са в един ред и нека са подредени от BMW, защото никой не прави по-добри редови шест цилиндрови мотори от тях"! Да си знаеш за напред ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 17 Апр 2004, 9:48

Resurrector написа:ама според мен е тъпо на кола със задно да сложиш V6.

Любопитно ми е да науча какви са ти доводите за това твърдение 8) .
А иначе Turturelo го каза другото.

ПП. Turturelo разбирам, че вече си доста зает с новото си поприще, но си спомних за идеята да се направи към форума една образователна секция относно историята, моделите и т.н. Как мислиш може ли да се реализира, а пък мисля, че всеки от нас ще помогне с каквото може и знае. Ще бъде много полезно за новите ентусиасти, а и форума ще придобие съвсем друг облик.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 17 Апр 2004, 9:55

Dimitar , честно казано в The best of има толкова много и все полезни теми , ама като я има тая секция колко мислиш са хората , които са влезнали и са прочели нещо :?: :!: :idea: ... Сега няма да правя реклама на The best of , обаче ако всеки влезне и попрочете оттук-оттам по нещо ... Според мен това е образователната секция ... :wink:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 17 Апр 2004, 10:20

Съгласен съм, но в The Best има и много други неща. Там са най-добрите теми от всички форуми. Мисълта ми беше, това да е отделна секция, подредена, класифицирана, с лесна за намиране информация и т.н.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Апр 2004, 12:09

Идеята я има още, но лошото е, че не ни достигат хората склонни да помагат. Всеки е зает дали с работа, дали с други задачи и не остава време за всичко.. Мислим да мушнем някаква такава секция в сайта, но преди всичко трябва да подкараме сайта, което води със себе си още много много задачи :?
Лично за себе си - преди бях безделник и по цял ден се занимавах с форума, сега отидох на другата крайност, почти нямам време да седна да си почина и свободното си време използвам да спя :oops:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 17 Апр 2004, 12:12

Мисля, че тук ще се намерят доста хора да помогнат. Мен може да ме броите за такъв. Само кажете какво и как трябва да се прави.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 17 Апр 2004, 13:01

Ако е за помощ-пишете ме и мен, за мен ще е чест да помогна с каквото мога и да бъда и аз полезен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 17 Апр 2004, 17:03

И аз бих помогнал с каквото мога за сайта ... Бройте ме и мен :!: :wink:

ПС : Turturelo , я вземи ни разпредели работата на нас , и когато можеш ( когато си свободен ) ще помагаш и ти :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Апр 2004, 18:59

заблуден е младежа... няма лошо... ша му го събера във едно изречение- предно или задно има значение за какъв баланс на автомобила е целял производителя- какъв е двигателя във случая не играе (особено като теглото не е критерии за това колко цилиндра има и как са разположени). положението на двигателя във купето играе много по-голяма роля...

но както ти подсказаха младежите преди това - иди прочети това онова- "дъ бест оф" е добро начало.. там има една темичка за окачване, баланс, това онова.. почни оттам примерно

поздрави.
Последна промяна alx на 17 Апр 2004, 19:01, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

Следваща

Назад към Основен Форум